Members Tepeeno Napisano 5 Grudnia 2017 Members Napisano 5 Grudnia 2017 Czesc Szukalem po forum, ale nie znalazlem tu zadnych konkretnych info. Czy ktos z Was byl u dr Przybylskiego w Kaliszu na zabiegu lub chociaz konsultacjach? Mam mozliwosc zrobienia u nie go zabiegu probnego przeszczepienia 50 wlosow w piatek i zastanawiam sie czy w ogole jest sens. Cytuj
Gość Napisano 5 Grudnia 2017 Napisano 5 Grudnia 2017 Szukalem po forum, ale nie znalazlem tu zadnych konkretnych info. Czy ktos z Was byl u dr Przybylskiego w Kaliszu na zabiegu lub chociaz konsultacjach? jest temat na forum na 26 stron lacznie z filmami i zdjeciami Cytuj
Members Tepeeno Napisano 6 Grudnia 2017 Autor Members Napisano 6 Grudnia 2017 Tak. Tam Dr wstawia swoje zdjecia, ja pytam o ludzi, ktorzy u nie go byli. Cytuj
Members Czworka Napisano 6 Grudnia 2017 Members Napisano 6 Grudnia 2017 Czesc przeszczepienia 50 wlosow 50? To co Ty przeszczepiasz? Brwi? Cytuj
Gość Napisano 6 Grudnia 2017 Napisano 6 Grudnia 2017 50? To co Ty przeszczepiasz? Brwi? Przecież napisał - zabieg próbny. To znaczy, że nie ma on żadnego innego celu niż sprawdzenie odrostu na bardzo małym obszarze.Z drugiej strony jeśli taki zabieg próbny zostanie spierdolony to żadna strata. Cytuj
Members Tepeeno Napisano 7 Grudnia 2017 Autor Members Napisano 7 Grudnia 2017 Wszystko sie posypało bo miałem jechac jutro , a angina dzis zapukała do drzwi :/ I chyba dopiero na poczatku stycznia pojade bo nie chce miec na Swieta czoła spuchnietego Raczej nie chce sprawdzic odrostu tylko reakcje skóry na przeszczep, bo pomimo ze wlosy mi odrastaja w tempie jak grzyby po deszczu, to mam problem z mieszkami na zaroscie i obawiam się, ze na głowie tez moze jakis się pojawic. Cytuj
Moderators Nerd Napisano 14 Stycznia 2018 Moderators Napisano 14 Stycznia 2018 Pojechales? Cytuj -------------------------------Mój temat:Klik Kuracja:Nezyr: 0,5mg/dz (start 05.08.2016) zwiększone do 1mg1 HT: 2407 graftów (front i zakola,2-3.06.2016, dwa dni zabiegu)2 HT: 1002 grafty (12.01.2018 - poprawa lini prawego zakola i dogęszczenie przodu)
Members Tepeeno Napisano 14 Stycznia 2018 Autor Members Napisano 14 Stycznia 2018 Nie, wale prosto w lutym do Marala. Zapraszam jesli jest ktos chetny Cytuj
Members matias21 Napisano 14 Stycznia 2018 Members Napisano 14 Stycznia 2018 czemu nagle taka zmiana frontu? Cytuj
Members Tepeeno Napisano 16 Stycznia 2018 Autor Members Napisano 16 Stycznia 2018 Bo Maral zrobi to lepiej i taniej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi