Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Czołem,

Na forum HLT pojawił się temat chirurgicznego wszczepiania pod skórę głowy rozpuszczalnych szwów, co powoduje aktywację czynniku wzrostu i WNT. Oto link do tematu, gdzie wrzucone zostało badania wraz z rezultatami- https://www.hairlosstalk.com/interact/t ... ty.110115/ . Może poszukamy nad Wisłą kliniki, która zechcę wykonać taki zabieg. Liczę na pomysły i dyskusję

Edit: Widzę, ze polskie kliniki oferują tę technikę do liftingu twarzy i usuwaniu zmarszczek. Nazywa się to lifting nićmi PDO.

• Members
Napisano

Wiem, tylko że pewnie ciężko będzie namówić polskie kliniki na przeprowadzenie takiego nietypowego zabiegu. Dzisiaj wysłałem już majla do jednej z pytaniem czy podjęliby się przeprowadzenia czegoś takiego. Poza tym jestem już sfrustrowany- minox na mnie nie działa, ru i fin dają uboki. Czekam teraz na MDV które pewnie też zaskoczy mnie ciekawymi skutkami ubocznymi.

• Members
Napisano
Wiem, tylko że pewnie ciężko będzie namówić polskie kliniki na przeprowadzenie takiego nietypowego zabiegu. Dzisiaj wysłałem już majla do jednej z pytaniem czy podjęliby się przeprowadzenia czegoś takiego. Poza tym jestem już sfrustrowany- minox na mnie nie działa, ru i fin dają uboki. Czekam teraz na MDV które pewnie też zaskoczy mnie ciekawymi skutkami ubocznymi.

Co to jest MDV? Jaki masz stan na głowie?

• Members
Napisano

2 rzeczy mnie zastanawiają w tym artykule (jak i w wielu innych).

Czemu mając tak małą grupę badawczą (5 osób) nie ma pełnej dokumentacji fotograficznej wrzuconej? I dlaczego są 3 różne fotki 3 różnych głów, a tylko jedna porównawcza z efektami?

Da się gdzieś odkopać jakiś pełniejszy dokument? Jest to gdzieś opublikowane w pełnej formie? Choćby płatny dostęp?