Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano (edytowane)

Dodatkowo wrzucam zdjęcia po 8 latach kuracji

Opis i dwa pytania  w dwóch wiadomościąch na końcu pierwszej strony 

IMG_20250212_133141.jpg

IMG_20250212_133156.jpg

IMG_20250212_133218.jpg

IMG_20250212_133200.jpg

Edytowane przez kade1234
Napisano

Ładnie... według mnie lepiej niż wtedy gdy zaczynałeś ten temat. Gratulacje. To tylko dut i te szampony?

Aktualna Kuracja (data rozpoczęcia)

RU 5% w KB 2 ml dziennie ( 9.08.12)

Biotyna 10 mg (22.01.14)

MSM 1.5g (15.01.18)

Napisano

Włosy wydają się grubsze. Moze to kwestia stylizacji. Przy tym fryzie jest spoko. Wiadomo, że widać delikatne włosy, ale jednak można powiedzieć, że masz głowę pełną włosów. Szczególnie jak od góry się patrzy. Trzymaj się tego. Ja już 15 lat walczę. Warto :)

Biotyna 10 mg (22.01.14)

MSM 1.5g (15.01.18)

• Members
Napisano

U Ciebie efekty i tak z tego co widziałem najlepsze. Możesz napisać jakie msm stosujesz bo też chciałbym spróbować. Jestem też ciekawy ile mniej więcej kosztuje RU na miesiac ? Bo kiedys przydałoby się zejść z duta a ru chyba mnie inwazyjne, no chyba że się mylę.

Napisano

Msm nie stosuje od lat. Szczerze mówiąc to nie jestem pewny czy to pogrubialo te włosy. Ogólnie wydaje mi się, że te suplementy typy biotyna czy msm niewiele pomagają. Chyba na poprawę jakości włosów najlepszy typowy olejek rycynowy stosowany regularnie.  

Biotyna 10 mg (22.01.14)

MSM 1.5g (15.01.18)

• 3 months later...
  • Members
Napisano

Regular Maintenance Averts High-Priced Repairs

Regular roofing care can avert extensive and expensive repairs if neglected untended for long periods. Minor problems like leaks, cracks, or absent tiles may develop into serious problems if neglected. Property owners must arrange periodic inspections with qualified roof professionals to catch any issues promptly and address these before they become pricey headaches. Maintaining a roof in excellent state can prolong its lifespan and reduce homeowners costs over time.

By way of a case in point A tenant observes a tiny drip in their roofing and calls a qualified professional to inspect. The expert discovers multiple problems that might have caused significant destruction if ignored. Resolving these concerns early preserves the property owner thousands of dollars in future fixes.

For example A home possessor arranges yearly checks for their covering. On one of these checks, the expert identifies beginning symptoms of damage. Preventative maintenance carried out promptly lengthens the durability of the covering and averts expensive repairs down the line.

[url=https://portcityexteriors.com/metal-roofing/]Trusted roofing service for your home in Wrightsville Beach North Carolina[/url]

[url=https://logistyka.net.pl/forum-dyskusyjne/18-palety/9968-cost-analysis-of-roof-fixes-and-substitutions#11094]Cost Analysis of Roof Fixes and Substitutions[/url] b74e20d
  • 2 months later...
  • Members
Napisano

Update

Włosy ze zdjęcia są z rana i trochę celowo je rozłożyłem w taki sposób żeby było widać jak najwięcej przerzedzenia, ale to nie zmienia faktu że problem się pogłębia. Tutaj moje pytanie, czy myślicie że przy przeszczepie wklepaliby mi grafty w tej cały przedziałek czy mieliby z tym problem i zrobiliby tylko zakola ? Bo tam w tym przedzialku cały czas są zminiaturyzowane włosy.

IMG_20250826_075412349_MFNR.jpg

IMG_20250826_075506844_MFNR.jpg