Members jarajr13 Napisano 14 Lutego 2018 Members Napisano 14 Lutego 2018 Witam, do jakiegoś czasu walczę z wypadaniem włosów, mam straszne zakola, przerzedzony środek i za chwilę i tak mam zamiar ściąć się ostatecznie na łyso, niemniej w każdym miejscu gdzie brakuje mi włosów mam strasznie dużo tzw. baby hair, który nijak nie chce się przekształcać w normalne włosy. MA ktoś jakąś poradę? Dodam, że użwam revity, minoxidilu 5%, plamy sabałowej, vishi dercos neogenic oraz geriavit. Pozdrawiam Cytuj
Members Behaviorakles Napisano 14 Lutego 2018 Members Napisano 14 Lutego 2018 W tym "zestawie" brakuje jeszcze DX2 i hełmu laserowego Cytuj
Members user01 Napisano 16 Lutego 2018 Members Napisano 16 Lutego 2018 W tym "zestawie" brakuje jeszcze DX2 i hełmu laserowego eblem Cytuj Aktualna kuracja:Polaris Lab 10Pantostin Minovivax 5%Ketoxin forteNIZORAL 2% KremPURITAN'S PRIDE Włosy, skóra i paznokcie
Rekomendowane odpowiedzi