Members Zakolinho Napisano 14 Lutego 2018 Members Napisano 14 Lutego 2018 Siema, Jakiś czas temu brałem przez 2 lata z lekkim okładem fina ( propecia) włosy mega się zmieniły, różnica była diametralna. Po 2 latach odstawiłem go i przez 3 lata nie brałem go regularnie. Był epizod, że podczas tych 3 lat przez 4 miesiące przyjmowałem proscar. Podczas tamtej kuracji nie miałem żadnych skutków ubocznych, może czasem wahania nastroju. Teraz zakupiłem nezyr i miałem do niego dwa podejścia, sytuacja ta sam przy drugiej tabletce jest nie do życia, tylko bym spał i czuje mega kłucie w kroczu, momentami przeszywający bół. Czy ktoś niał podobną historię z finem ? Dzięki za wszelkie odpowiedzi Cytuj
Members wrobel Napisano 14 Lutego 2018 Members Napisano 14 Lutego 2018 Może powinieneś trochę dłużej wytrwać. Jak zacząłem brać Dutasteryd to chyba przez 2 miesiące wybudzałem się np. o 3-4 nad ranem, czego przed nie miałem. Teraz widzę, że to się unormowało i już prawie się nie zdaża, może poprostu ta Twoja senność minie za jakiś czas. Cytuj 3500 graftMinoxidil 5%Avodart 0,5mg eodZoxin-med
Members Zakolinho Napisano 14 Lutego 2018 Autor Members Napisano 14 Lutego 2018 Powiem Ci, że senność to najmniejszy problem. Wiem, że jest to jeden z objawów, który jest wkalkulowany w branie fina. Martwi mnie bardziej przeszywający ból krocza Cytuj
Members boliusz Napisano 14 Lutego 2018 Members Napisano 14 Lutego 2018 Ja miałem ból w jądrach na początku brania fina, ale potem minęło. Cytuj
AngelOnTheEarth Napisano 15 Lutego 2018 Napisano 15 Lutego 2018 Tak samo jak boliusz. Z czasem mija, teraz sie pojawi raz na jakis czas, ale chwila i mija. Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Members Behaviorakles Napisano 15 Lutego 2018 Members Napisano 15 Lutego 2018 No i macie pozamiatane, lepiej nasienie dawać na twarz niż do piczki w takim wypadku. Pozdrawiam, BehavioraklesEnterteiment, Kapitał zakładowy 20 zł. Cytuj
Members Zakolinho Napisano 15 Lutego 2018 Autor Members Napisano 15 Lutego 2018 Dzielenie nezyru na pół może ograniczyć takie skutki ? Cytuj
Members pupcia Napisano 15 Lutego 2018 Members Napisano 15 Lutego 2018 Nikt Ci tego nie powie, bo nikt tego nie wie. Sam musisz to sprawdzić, niestety Cytuj
Members Zakolinho Napisano 15 Lutego 2018 Autor Members Napisano 15 Lutego 2018 Chce się tylko upewnić, dzielenie nezyru na pół nie wpływa na działanie tabletki ? Cytuj
Members pupcia Napisano 15 Lutego 2018 Members Napisano 15 Lutego 2018 Możesz brać śmiało pół tabletki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi