Members Dean20 Napisano 26 Maja 2018 Members Napisano 26 Maja 2018 Pytanie do ludzi po FUE(szczególnie dużym 4000+) na jak krótko można się ściąć żeby blizny na skroniach i potylicy nie były widoczne??Czy mniejsza gęstość przeszczepionych włosów jest widoczna powiedzmy przy cięciu na 3 mm?I cz takie cięcie w ogóle wchodzi w rachube?Wiem że będziecie się zastanawiać po ch*j robić przeszczep skoro zamierzam się ściąć ale mój przeszczep jest ryzykowny przez bielactwo i biorę pod uwagę taką opcję że będę musiał się ogolić na krótko w razie niepowodzenia.Dodam że mam jasną karnacje i włosy ciemny blond. Cytuj
Members matias21 Napisano 28 Maja 2018 Members Napisano 28 Maja 2018 zależy od gęstości donoru, u mnie nie widać żadnych kropek choć tylko raz się goliłem, mniejsza gęstość wiadomo, że będzie widoczna dlatego ważne jest aby linia była w miarę gęsta bo ona tworzy pierwsze dobre wrażenie Cytuj
Members wrobel Napisano 28 Maja 2018 Members Napisano 28 Maja 2018 Widziałem kolesia po FUE który był wygolony tak jak mówisz chyba na 3mm i wyglądało to strasznie sztucznie. Całą głowę miał jaśniejszą i dużo gęściej włosy rosnęły, natomiast tam gdzie FUE czyli przód (głównie zakola) wyglądało to jakby ciemniejsze no i odstawało od reszty gęstością także ewidentnie było widać, że coś jest nienaturlanie (jakby miał flamastrem narysowane). Dlatego lekarze raczej zalecają nosić się dłużej bo można tę nienaturalność zgubić. Co do donoru to ja np. nie golę się na około na mniej ni 0,9mm bo poprostu mi nie pasuje i wygląda mega gęsto, nikt by nie zauważył żdanej zmiany, myślę, że jakbym tak zgolił na 0,6mm to byłoby już widać. Więc moim zdaniem 3mm po przeszczepie nie będzie wyglądać dobrze czy to w donorze czy to w biorczym. Cytuj 3500 graftMinoxidil 5%Avodart 0,5mg eodZoxin-med
Members dandinho Napisano 28 Maja 2018 Members Napisano 28 Maja 2018 Więc moim zdaniem 3mm po przeszczepie nie będzie wyglądać dobrze czy to w donorze czy to w biorczym. moj kolega goli boki i tyl na zero lub 3 mm gora z 10 cm i wyglada to bardzo dobrze, przy cofnietych skroniach musza byc wygolone boki Cytuj
Members jan_kasprzak_1989 Napisano 28 Maja 2018 Members Napisano 28 Maja 2018 zawsze zostaje maszynka do golenia Cytuj
Members dandinho Napisano 28 Maja 2018 Members Napisano 28 Maja 2018 zawsze zostaje maszynka do golenia Tez, ale dluzsze wlosy na gorze sa fajniejsze Cytuj
Members wrobel Napisano 28 Maja 2018 Members Napisano 28 Maja 2018 Na tym filmie tak od 4 minuty widać jak wygląda donor i biorcze po zgoleniu maszynką bez końcówki. Cytuj 3500 graftMinoxidil 5%Avodart 0,5mg eodZoxin-med
Members dandinho Napisano 28 Maja 2018 Members Napisano 28 Maja 2018 to sa budzetowe kebabowe kliniki, tutaj cudow nie nalezy sie spodziewac tylko cieszyc z tego co jest bo cena wyjatkowa niska jest Cytuj
Members Radek Napisano 28 Maja 2018 Members Napisano 28 Maja 2018 Tutaj jest 3mm albo mniej i lepiej to wygląda. Cytuj Fin
Members Dean20 Napisano 28 Maja 2018 Autor Members Napisano 28 Maja 2018 zawsze zostaje maszynka do golenia No właśnie nie bardzo zostaje bo pokaleczonego donoru też nie chce pokazywać Czyli widzę że cięcie krótksze niż 5mm raczej nie wchodzi w gre No nic jeśli się spiperzy sprawa to trzeba będzie iść w nanogen ;/ Cytuj
Members jan_kasprzak_1989 Napisano 28 Maja 2018 Members Napisano 28 Maja 2018 Jeżeli dobrze zrobiony to "poraniony" donor nie powinien być widoczny, Cytuj
Members Radek Napisano 28 Maja 2018 Members Napisano 28 Maja 2018 Ja tam po ht będę chciał donor golić na 3mm bo nie lubię być zarośnięty na bokach i z tyłu. Cytuj Fin
Members jan_kasprzak_1989 Napisano 29 Maja 2018 Members Napisano 29 Maja 2018 To odradzam Ci turków, moim zdaniem chyba tylko Farudini lub Poswel robią robotę, dalej bym się zastanawiał nad Basingą ewentualnie HDC, może z turasów Koray ale tutaj bym się wstrzymał do czasu jak Angel będzie golił włosy bo mówił coś że będzie chciał sprawdzać jak to na krótko wygląda. Cytuj
Members Radek Napisano 29 Maja 2018 Members Napisano 29 Maja 2018 2,5 euro za graft to max jaki mogę dać za zabieg, więc Bisanga a tym bardziej Feriduni odpada. Cytuj Fin
Members jan_kasprzak_1989 Napisano 29 Maja 2018 Members Napisano 29 Maja 2018 Basinga jest chyba osiągalny ostatnio mieli promo jakieś i chyba właśnie kolo tego się cena kręciła. Cytuj
Members Dean20 Napisano 30 Maja 2018 Autor Members Napisano 30 Maja 2018 też o Bisandze myślę ale nie wiem czy robi o tyle lepiej niż Koray żeby warto było dokładać taką kasę.Poswal też widziałem był bardzo chwalony tu na forum a teraz jakoś o nim ucichło i w modzie Maral. Cytuj
Members Radek Napisano 30 Maja 2018 Members Napisano 30 Maja 2018 To, że na polskim forum o nim ucichło o niczym nie świadczy. Do Indii daleko, a tani nie jest. Cytuj Fin
Members dandinho Napisano 30 Maja 2018 Members Napisano 30 Maja 2018 jak to prawda ze da sie wynegocjowac 2 dolce za graft to jest najtanszy z topowych Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi