Members Tepeeno Napisano 26 Czerwca 2018 Members Napisano 26 Czerwca 2018 Jestem 4 miechy po HT. Odrost generalnie bardzo slaby, od miesiaca malo juz co rosnie ale nie o tym mowa. Mam powazne problemy z nosem z oddychaniem i musze wykonac operacje.Na tyle mi to doskwiera ze chcialbym to zrobic jak najszybciej i mam taka mozliwosc w lipcu czyli 5 miesiecy po HT. ( To juz moja 5 operacja na nos bedzie ... ) Chcialbym zapytac jak fakt narkozy ( po ktorej czesto leca wlosy ) no i fakt ze przez 2-4 tyg nie bede w ogole oddychal moze wplynac na porost wlosow? Pewnie jak wypadna nowo odrosniete wlosy to nic sie nie stanie bo odrosna, ale co z tymi ktore jeszcze nie wyrosly ? Wiem ze jest tu na forum chlopak ktory mial operacje po HT , z tym ze mial wypadek no i odrost bardzo kiepski. Cytuj
Members wrobel Napisano 27 Czerwca 2018 Members Napisano 27 Czerwca 2018 Sprobuj poszukac cos w temacie na realself. Tam wypowiadają się sami lekarze więc info dosyć pewne. Cytuj 3500 graftMinoxidil 5%Avodart 0,5mg eodZoxin-med
Rekomendowane odpowiedzi