Members marcin 325 Napisano 17 Lipca 2018 Members Napisano 17 Lipca 2018 Cześć Zdecydowałem się na zabieg w tej klinice na początku września 2500 graftów mam pytanie głównie do osób które skorzystały z tej kliniki Co powinienem ze sobą zabrać ? Na co zwrócić uwagę w klinice? Czy powinienem wiedzieć coś więcej co mogło nie zostać mi przekazane przez konsultanta ? Cytuj
Members marcinekk Napisano 17 Lipca 2018 Members Napisano 17 Lipca 2018 A co przekazał ci konsultant? Cytuj
Members marcin 325 Napisano 17 Lipca 2018 Autor Members Napisano 17 Lipca 2018 Ile trwa zabieg, ile trzeba spędzić czasu w Belgii, i wytyczne odnośnie pierwszych dni po zabiegu Cytuj
Members deflandre Napisano 17 Lipca 2018 Members Napisano 17 Lipca 2018 Zabukuj hotel catalonia (jest 100m od kliniki, a po operacji szkoda szwendac się po mieście w drodze do hotelu).Mogę doradzić kupno czapki bejsbolowej na czas powrotu do domu. Przyda się też, jak wrócisz do pracy, bo grafty nie mogą być wystawiane na światło.No i hajs:) Sporo hajsu, bo Bruksela to drogie miasto. Cytuj
Members marcin 325 Napisano 17 Lipca 2018 Autor Members Napisano 17 Lipca 2018 Czy z kliniki nie dostanę żadnego nakrycia głowy? Czy zaczerwienienia znikają mniej więcej po miesiącu czy są widoczne przez dłuższy czas ? Cytuj
Members deflandre Napisano 18 Lipca 2018 Members Napisano 18 Lipca 2018 (edytowane) Dostaniesz chustke na głowę. Plus zestaw kosmetyków do pielęgnacji obszaru biorczego i dawczego z rozpiska jak stosować. Bejsbolowka to dodatkowa ochrona. Zaczerwienienia to sprawa indywidualna. U mnie np. po miesiącu dalej widać lekkie zaczerwienienia. U ciebie nie musi. Edytowane 18 Lipca 2018 przez Gość Cytuj
Members marcinekk Napisano 18 Lipca 2018 Members Napisano 18 Lipca 2018 Bejsbolówka to trochę nie bardzo zwłaszcza jak linię będziesz robił. Ja polecam sama bandana i najwyżej kaptur Cytuj
Members marcin 325 Napisano 18 Lipca 2018 Autor Members Napisano 18 Lipca 2018 dostałem tez informacje o zaprzestaniu wysiłku fizycznego do miesiąca po zabiegu, czy w późniejszym okresie po chodziliście na silownie i czy to miało jakies negatywne skutki ? przez jaki czas glowa nie powinna być wystawiana na promienie słoneczne? czy mieliście jakieś negatywne skutki po zabiegu w BHR o których wam przed nie mówiono ? Cytuj
Members deflandre Napisano 18 Lipca 2018 Members Napisano 18 Lipca 2018 Bejsbolówka to trochę nie bardzo zwłaszcza jak linię będziesz robił. Ja polecam sama bandana i najwyżej kaptur Fakt, dlatego uscislam - chodziło mi o bejsbolowke z podwyższona Góra i sztywnym przodem. Zresztą, to drobiazg. -- 18 lip 2018, 19:54 -- dostałem tez informacje o zaprzestaniu wysiłku fizycznego do miesiąca po zabiegu, czy w późniejszym okresie po chodziliście na silownie i czy to miało jakies negatywne skutki ? przez jaki czas glowa nie powinna być wystawiana na promienie słoneczne? czy mieliście jakieś negatywne skutki po zabiegu w BHR o których wam przed nie mówiono ? Co do siłki to nie wiem. Włosy nie mogą być wystawiane na światło słoneczne przez ok. pół roku. Po zakończeniu operacji dostaniesz komplet dokumentów, w tym co robić a czego nie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi