Members salvadorek Napisano 7 Września 2018 Members Napisano 7 Września 2018 Hej, Naczytalem się tutaj sporo złych rzeczy o finie, zaburzona erekcja, miękka faja, rozrost cyckow, źle samopoczucie i ogolnie uboki takie że żyć się nie da. Co po niektorym to chyba nawet od samego patrzenia na fina fajka odpada Biorę fina już prawie pół roku i możecie mi wierzyć lub nie ale nie zaobserwowałem nawet jednego efektu ubocznego. Co prawda pozytywów niestety też zbytnio nie widać brak zagęszczenia góry itp Czuje się jakbym lykal cukierki, także myślę że fina się nie ma co bać tylko każdy niech spróbuję we własnym zakresie (nie twierdzę of course że inni ubokow nie odczują, ja poki co nic takiego nie stwierdziłem). Ja chyba jestem jakiś inny bo nie wiem czy fin w ogóle na mnie działa Cytuj
Members justdanek Napisano 7 Września 2018 Members Napisano 7 Września 2018 Używasz tylko finasterydu? Jeśli tak to może dlatego nie widzisz efektów, sam finasteryd cudów raczej nie zdziała. Cytuj
Members salvadorek Napisano 7 Września 2018 Autor Members Napisano 7 Września 2018 + Minox tylko teraz zmniejszylem dawka na 1x dziennie Cytuj
AngelOnTheEarth Napisano 7 Września 2018 Napisano 7 Września 2018 Poczekaj jeszcze pol roku. Jezeli nie widzisz pogorszenia to znaczy ze dziala jak pogorszenie wskocz na duta po roku czasu. Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Members sakweron Napisano 9 Września 2018 Members Napisano 9 Września 2018 Ja biorę ponad rok i też nie zauważyłem żadnych skutków ubocznych. Dalej dwa, trzy razy dziennie potrafię działać z dziewczyną. Jedynie co to, były krótkie etapy z bólem jąder, nie wielkim ale jednak. Dodam też, że łysienie na pewno mocno zwolniło ale nie powiedziałbym o zatrzymaniu całkowitym lub o odrostach w moim przypadku. PS: Biorę samego fina. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi