Members blogemano Napisano 8 Października 2018 Members Napisano 8 Października 2018 Mam problem z wypadaniem włosów. Próbowałem na wiele różnych sposobów, ale problem nie znika. Mam pomysł - suplementy. Czy warto stosować coś typu tego - https://menblog.pl/grow-ultra/ ? Cytuj
Members pwl Napisano 8 Października 2018 Members Napisano 8 Października 2018 Temat przewijał się na pewno wielokrotnie. Odpowiedź którą udzieli Ci niemal każdy na tym forum to: nie. Jeśli masz łysienie typowe dla faceta czyli łysienie androgenowe to żadne odżywki suplementy czy wizyty w buddyjskich świątyniach nie rozwiążą Twojego problemu. Mogą być pomocne w trakcie gdy będziesz we właściwy sposób wpływał na receptory androgenowe ale same nic nie zdziałają. Mnie pomogły tyle że jak idę do fryzjera to musi mi przyregulować brwi a sam sobie przycinam włosy w nosie. Na łysą pałkę żadnego wpływu. Cytuj
Members Lack Napisano 8 Października 2018 Members Napisano 8 Października 2018 MSM, biotyna, cynki gorące modły do Wielkiego Norłóda Cytuj moja nowa mocna kuracja:- szampon ziołowy- witaminki- nanogen lub sewich Na takiej kuracji, łysienie mi nie straszne!
Rekomendowane odpowiedzi