Members przemmm Napisano 1 Grudnia 2018 Members Napisano 1 Grudnia 2018 Hej, To mój pierwszy post na tym forum, ale przeglądam Was już d długiego czasu.Moim problemem jest dosyć zaawansowane ŁZS. Historia długa, nie ma co się rozpisywać.Ostatnio lekarz przepisał mi Axotret (izotretinoina) - raz dziennie jedna kapsułka 0.02.Czy ktoś z Was miał przygodę z taką kuracjąi mógłby podzielić się odczuciami? Chodzi mi głównie o efekty - lecznicze i uboczne.Warto to łykać? Wiem, że lek ten nie jest obojętny dla organizmu. Pozdrawiam Cytuj
Members mistral295 Napisano 6 Stycznia 2019 Members Napisano 6 Stycznia 2019 Jak idzie Ci leczenie izo czy są jakieś efekty. Cytuj
Members piotr1281 Napisano 15 Maja 2019 Members Napisano 15 Maja 2019 Ja niestety odpuściłem po 1.5 miesiącu. Duże zaburzenia wzroku nie poddające się korekcji plus mega dół i bezsenność.Szkoda, bo lek działał bardzo dobrze:( Cytuj
Members ikeafamilyy Napisano 17 Września 2021 Members Napisano 17 Września 2021 Dla mnie bardzo pomocna kuracja. Zacząłem delikatnie wybrałem 2 listki z pudełka 10mg. Z kolei następne juuż mieszałem jednego dnia 20mg drugiego 10mg. U mnie brak większych efektów ubocznych. Bardzo fajnie goi mi rany jjak mnie wysypuje. Szkoda tylko, że pomimo wybrania efekt nie utrzymuje się długo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi