Members kuba4388 Napisano 7 Grudnia 2018 Members Napisano 7 Grudnia 2018 Jak w temacie. Liczę na Wasze odpowiedzi. Cytuj
Members aerOlsol Napisano 8 Grudnia 2018 Members Napisano 8 Grudnia 2018 Ale czemu ma służyć to pytanie? To włos natywny, przeszczepiony? Coś Cię niepokoi? Cytuj
Members kuba4388 Napisano 8 Grudnia 2018 Autor Members Napisano 8 Grudnia 2018 Ale czemu ma służyć to pytanie? To włos natywny, przeszczepiony? Coś Cię niepokoi? Nie, raczej jestem spokojny. Rezultat przeszczepu włosów w BHR jest naprawde dobry. Jednak jak większość osób tutaj mam fioła na punkcie włosów i wczoraj przy przeczesewaniu włosów wypadł mi taki włos i zaczałem go oglądać. I wstawiłem tutaj. Ogólnie włosy mi nie lecą, raz na jakiś czas znajde taki włos. Rzadkość. Co to znaczy, że to włos natywny? Cytuj
Members aerOlsol Napisano 8 Grudnia 2018 Members Napisano 8 Grudnia 2018 Wrodzony [emoji6] Czyli nie ten przeszczepiony. Ja sobie sam wyrwalem z lini jeden włos penseta, bo był dwu włosowy i jakoś niżej i nie pasował. Już myślałem, że nie odrosnie. Ale po dwóch miesiącach zaczyna wychodzić. Myslalem nawet, że ta teoria o nie strzyżeniu maszynka przez rok ma sens. Ale jak już się zakorzeni, to chyba nie ma to znaczenia Cytuj
Members kuba4388 Napisano 8 Grudnia 2018 Autor Members Napisano 8 Grudnia 2018 Wrodzony [emoji6] Czyli nie ten przeszczepiony. Ja sobie sam wyrwalem z lini jeden włos penseta, bo był dwu włosowy i jakoś niżej i nie pasował. Już myślałem, że nie odrosnie. Ale po dwóch miesiącach zaczyna wychodzić. Myslalem nawet, że ta teoria o nie strzyżeniu maszynka przez rok ma sens. Ale jak już się zakorzeni, to chyba nie ma to znaczenia Zatem włosy natywne, które wypadają (np podczas ruchu mechanicznego) z cebulką odrastają z czasem? Cytuj
Members aerOlsol Napisano 8 Grudnia 2018 Members Napisano 8 Grudnia 2018 Tak, dorastają. http://www.hairmedica.pl/wiedza/o-wlosa ... st-wlosow/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi