Members turner Napisano 20 Stycznia 2019 Members Napisano 20 Stycznia 2019 Gdzieś spotkałem sięz plotką, że to do tych odżywek co można kupić jako białeczko koncentrat itp. dodają jakieś związki ukryte w stylu testosteronu, co pomaga dodatkowo w budowaniu masy, ale wiadomo sprzyja lłysieniu. Wiecie coś o tym? Cytuj
Members wrobel Napisano 2 Lutego 2019 Members Napisano 2 Lutego 2019 Bzdet. Tłumaczenie ogólnie sportowców wpadających na stosowaniu bomby. Białko to uzupełnienie diety więc jaki cel w dodawaniu czegoś takiego skoro białko stosuje się w szerokim spektrum. Cytuj 3500 graftMinoxidil 5%Avodart 0,5mg eodZoxin-med
Members przemox78 Napisano 3 Lutego 2019 Members Napisano 3 Lutego 2019 Z odzywek tylko kreatyna może spowodować utratę włosów u osób skażonych genetycznie genem łysienia. Sam przez kreatynę dużo mi poleciało mimo spektakularnych przyrostów mięśni i ja porzuciłem i nigdy więcej.... teraz tylko czysty koncentrat białka raz po raz. Cytuj 40 lat4 zabiegi HTŁącznie przeszczepione już 11235 graftów.Zoxin Med, Babydream ShampooBiotynaZielona herbata
Rekomendowane odpowiedzi