Members adahadaj Napisano 13 Lutego 2019 Members Napisano 13 Lutego 2019 Witam, jakieś opinie na temat tej kliniki ? Ostatnio oglądałem o niej na Galileo , cena też dość atrakcyjna ciekawe jak z efektem? Cytuj
Members noname Napisano 13 Lutego 2019 Members Napisano 13 Lutego 2019 Masz tu zapewne na myśli klinikę, która jest pośrednikiem w kwestiach organizacyjnych (wylot, zakwaterowanie, konsultacja, itp.). Na forum jej nazwa zamieniana jest na "***spam***" Sam rozważałem i nadal rozważam zabieg przy jej pomocy. Planowałem zabieg w marcu, byłem w kontakcie z jednym z użytkowników tego forum, który również był chętny w tym terminie, jednak kontakt urwał się. Z moich przymiarek marcowych nici, bowiem wypadły mi pewne sprawy, więc przełożyłem plany na październik. Opinie mają dość dobre, jestem zdecydowany na 99%. Gdybyś też myślał o jesieni, to dawaj na PW - we dwóch zawsze raźniej się wybrać. Cytuj
Members ewerthon Napisano 13 Kwietnia 2019 Members Napisano 13 Kwietnia 2019 Witam. Czy są tu jakieś osoby, które przeszły zabieg za pośrednictwem tej firmy? Ja dziwię się, że oni się tak reklamują, a nie widzę zbyt wiele przykładów udanych zabiegów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi