Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Witam,

w listopadzie 2018 roku poddałem się zabiegowi przeszczepu włosów u dr Przybylskiego w Kaliszu. Miałem przeszczepiane 2800 graftów. Zabiegł trwał 2 dni po ok 8h.

Sam zabieg przebiegł bardzo sprawnie i profesjonalnie, do tego stopnia, że po wszystkim byłem w stanie prowadzić auto. Rekonwalescencja trwała dość szybko, ponieważ już po 10 dniach opuchlizna zeszła. Jestem 7 miesięcy po zabiegu i rezultat jest fantastyczny! Zobaczymy jak będzie po roku od zabiegu. Jestem bardzo zadowolony z efektu.

Andrzej Przybylski jest doskonałym specjalistą w przeszczepianiu włosów, którego szczerze polecam.

• Members
Napisano
dla niego jest.

To nie jest ważne dla kogo, oceniamy efekt.

Uwazam że 2800 graftów na takich obszar to dużo, zobaczcie sobie u freitasa czy couto który sadzi taka sama ilość na taki obszar i efekt jest fantastyczny, tymczasem linia jest bardzo słaba jeśli chodzi o gęstość.

Oczywisxie wiem że to dopiero 7 miesiąc ale według mnie jak na razie bez hurrra optymizmu. Ciekawe czy doczekamy się zdjęć od everesca bo miał tyle samo graftów na niemal identyczny obszar

• Members
Napisano

Dużo też zależy ile z tych graftowy jest 2-3-4 włosowych. Bo jeżeli u niego przewaga tych pierwszych jest wieksza to wiadomo że będzie gorzej od tych co mają więcej 3-4.

Dostales takie wyszczególnienie w formie diagramów??

• Members
Napisano

Bez przesady przecież widać że ma grube włosy, no chyba żeby miał hair per graft 1.8 w co wątpię.

U couto czy freitasa też są pacjenci z hair per graft 2.1- 2.2 i efekty nie są jakieś duże gorsze od tych którzy mają 2.5-2.7

• Members
Napisano

Bez przesady w porownaniu z pierwszymi zdjeciami roznica ogromna. Wiadomo, ze do perfekcji tu daleko, ale zmiana jak najbardziej na plus, a zadowolony ma byc tutaj autor watku, a nie ty i z tego co widze to chyba jest.

• Members
Napisano

i tak najlepszy jest ten huj dandinio...kuuuhhhhwa ;D taki polaczek co wpierdala pasze dla swin a nie kuantalupe, kotecz czis. Dostal od tego zakola jakby jebal z wiadra po czym poszedl na zabieg do prandeckiego.... nOOOOOO i sie chuj zaczelo pierwszy zabieg sie mu nie przyjal to poszedl do niego na poprawke tym razem wlosami z dupy. Efekt jest do dupy ale ten ulany tluszczem wieprz nie wrzuci zdjec bo sie wstydzi poniewaz defakto to ma dwie dupy.

• Members
Napisano

@Matrix_neo94

- Porównujesz zabieg który kosztuje kilka razy więcej do HT w cenie niskiej.

- porównujesz rezultat 7 miesięcy do 12 miesięcznego. Nie twierdze, że tam jakieś cuda będa za kolejne 5 miesięcy, ale na pewno będzie lepiej

- porównujesz 2 różne stopnie łysienia, autor wątku miał linie cofnięta o przynajmniej 1 cm bardziej.

To nie ma najmniejszego sensu.

• Members
Napisano

No tylko że nie wiem czy zauważyłeś jaką linie zrobioną ma autor wątku A jaką linie miał zrobioną ten gościu z filmiku także obszar do pokrycia był mniej więcej taki sam. Porównywanie ceny nie ma najmniejszego sensu bo jak sam twierdzi doktor Przybylski on robi dobrze i tanio i Wzoruje się na doktorze Lorenzo. Mowię tylko to co mówił mi na konsultacjach.

• Members
Napisano

Nie pomyślałeś o tym, że dokładnie taką linię chciał autor wątku?

Freitas mimo ceny kosmicznej też nie robi idealnie. Spójrz chociażby na linie włosów, "fale" na linii włosów są zbyt duże i zbyt widoczne. Od razu mi się to rzuciło w oczy i wygląda to bardzo dziwnie. Za takie pieniądze oczekiwałbym, że takich ewidentnych niedoróbek nie będzie.

• Members
Napisano

Daj spokój gościu. Jest efekt, mamy prawo go komentować. Obszar w przykładzie od Matrixa jest podobny, a nie jak stwierdziłeś zupełnie różny.

Fin

• Members
Napisano
Nie pomyślałeś o tym, że dokładnie taką linię chciał autor wątku?

Freitas mimo ceny kosmicznej też nie robi idealnie. Spójrz chociażby na linie włosów, "fale" na linii włosów są zbyt duże i zbyt widoczne. Od razu mi się to rzuciło w oczy i wygląda to bardzo dziwnie. Za takie pieniądze oczekiwałbym, że takich ewidentnych niedoróbek nie będzie.

Człowieku mi nie chodzi o linię się tylko o OBSZAR, a obszar był podobny w oby przypadkach, a co do zygzakow które robi Freitas to nie widzę w tym nic złego.

Naturalnie włosy nie rosną równo i freitas dlatego tak robi, po odroście wygląda to normalnie nie widzę żadnych zastrzeżeń

• Members
Napisano

Wiem, że nie rosną równo, ale te zygzaki są zdecydowanie za duże. Nie wiem czy to u niego jednorazowy wypadek czy taki ma "styl". Poza tym faktem oczywiście przeszczep idealny.

Moim zdaniem obszar nie jest identyczny, co widać nawet po obszarze przeszczepu, który JEST MNIEJSZY u Freitas - nie robił w ogóle środka góry.

• Members
Napisano
Efekt jest do dupy ale ten ulany tluszczem wieprz nie wrzuci zdjec bo sie wstydzi poniewaz defakto to ma dwie dupy.

moze pokazesz swoj efekt po DHI w Polsce 1700 graftow ?

jestes glosolowny a po drugie to nie masz cos pokazac bo nawet w polowie nie masz takiego efektu jak autor teamt po 7 miesiacach, ale tak to jest jak sie wszczepa ilosc graftow nadajaca sie tylko na jedno zakole

efekt masz kosmiczny doslownie i w przenosni