Members bertek123 Napisano 20 Czerwca 2019 Members Napisano 20 Czerwca 2019 Zacząłem się zastanawiać jak wygląda skuteczność finasterydu w dłuższej perspektywie czasu czyli od 3 lat w górę, pytam o to ponieważ według wykresów skuteczność spada po 2 latach natomiast na forum nie trafiłem na kogoś kto by opisywał jak to wygląda po 3 czy 5 lub 8 latach stosowania. W tym artykule https://www.treated.com/hair-loss/prope ... ia-to-work jest informacja, że po 5 latach u 90% nie nastąpiła regresja, więc jak z tym jest ? Czy warto po tych iklku latach wzmacniać lub modyfikować kuracje a jeśli tak to w jaki sposób ? Cytuj finasteryd (androstatin) 1x 1mg od czerwiec 2016minoxidil 5% od styczeń 2017
Members samuel666 Napisano 20 Czerwca 2019 Members Napisano 20 Czerwca 2019 na zachodnich foarach jest sporo relacji osob ktore biora 10,15,18 lat fina i nadal dziala wiec te jakies 5 lat to nie wiem skad sie wzielo. Prawda jest taka ,ze kazdy inaczej reaguje na fina i jeden moze miec regres po 5 latach a drugi przez 20 lat utrzymac przyzwoite owlosienie na glowie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi