Members pwroblewski Napisano 1 Maja 2012 Members Napisano 1 Maja 2012 Wątpie żebyśmy dobili do 200g żeby dostać zniżkę, ale może się mylę Jeśli nie, może ktoś chciałby wziąć ze mną 2,5g (na zasadzie nie robienia zamieszania i drobnicy Ziomowi w zamówieniu, a dogadaniu się poza zamówieniem) ?Dla mnie pół roku jest wystarczającym czasem próby dla specyfiku, zawsze trochę więcej kasy w kieszeni i zawsze można zamówić po raz kolejny. Ja chętnie wziąłbym 2,5g na tej zasadzie, myślałem już nawet wcześniej o czymś takim. Cytuj
Members tom555 Napisano 2 Maja 2012 Members Napisano 2 Maja 2012 Ja mogę odsprzedać 3g. Zamówiłem 10g i już zapłaciłem. Jak coś to pisać na priva. Tylko dzisiaj wieczorem wylatuję na urlop, więc jeśli nie dzisiaj to odpiszę za 10 dni. Cytuj
Members mg99 Napisano 2 Maja 2012 Members Napisano 2 Maja 2012 ziom do kiedy jest czas skladania zamowien i kiedy będziesz robił ewentualne następne zamówienie?proszę powiedz o wszystkich specyfikach które planujesz zamówić - kiedy zamawiasz i kiedy ewentualne następne zamówienie.Powiedz proszę w jakiej walucie miałbym Ci przelać kasę i jaką przesyłką dostanę towar. Cytuj
Members ziom1990 Napisano 2 Maja 2012 Autor Members Napisano 2 Maja 2012 teraz jest czas na zadeklarowanie się oraz ilości jaką się chce wziąć... Wtedy przydzielam dostęp do działu zamówień gdzie są omówione szczegóły. A następne zamówienia specyfików będę robił nie wcześniej niż za rok bo taki właśnie zapas dla siebie biorę Cytuj
Members mg99 Napisano 2 Maja 2012 Members Napisano 2 Maja 2012 wezmę ze 3-4 gramy, tylko powiedz jeszcze na ile to starczy przy używaniu na czubek głowy(tak 4x4 cm) i delikatnie na zakola. Powiedz też proszę jak oceniasz jego skuteczność po przerobieniu zagranicznych forów - w skali 1-10. Rozumiem że moje pozostałe wątpliwości zostaną rozwiane po udostępnieniu mi wątków których teraz nie widzę. Cytuj
Members ziom1990 Napisano 2 Maja 2012 Autor Members Napisano 2 Maja 2012 wezmę ze 3-4 gramy, tylko powiedz jeszcze na ile to starczy przy używaniu na czubek głowy(tak 4x4 cm) i delikatnie na zakola. Powiedz też proszę jak oceniasz jego skuteczność po przerobieniu zagranicznych forów - w skali 1-10. Rozumiem że moje pozostałe wątpliwości zostaną rozwiane po udostępnieniu mi wątków których teraz nie widzę. Nie Twoje wątpliwości powinny być rozwiane po przeczytaniu tematu "AHK-Cu" w dziale leki Nie można jakiegoś środka oceniać, po tym jak inni go stosują. Wiadomo że nie ma grupy osób które stosowałaby tylko i wyłącznie AHK. Odnośnie środków eksperymentalnych, możemy jedynie poznać zasadę działania i spróbować jak będą działały na nas Cytuj
Members mg99 Napisano 3 Maja 2012 Members Napisano 3 Maja 2012 na ile mi starczy 4 gram przy stosowaniu takim jak wyżej napisałem? Cytuj
Members ziom1990 Napisano 3 Maja 2012 Autor Members Napisano 3 Maja 2012 zobacz ile ml musisz użyć żeby pokryć taki obszar. Wtedy Ci wyliczę na ile Ci wystarczy 3-4g Cytuj
Members mg99 Napisano 3 Maja 2012 Members Napisano 3 Maja 2012 jeśli gęstość przyrządzonej mikstury będzie porównywalna do wody to 3 ml myślę będzie ok Cytuj
Members ziom1990 Napisano 3 Maja 2012 Autor Members Napisano 3 Maja 2012 trochę duża ilość. 4g wystarczy Ci na 1-2 miesiące Cytuj
Members mg99 Napisano 3 Maja 2012 Members Napisano 3 Maja 2012 no fakt trochę małokiedy zamawiasz Ru?AHK-Cu + Ru będzie ok? może coś dorzucić do tego ? Cytuj
Members ziom1990 Napisano 3 Maja 2012 Autor Members Napisano 3 Maja 2012 W tym tygodniu najpóźniej wpłacam pieniądze, z tym że do zamówienia RU już nie można się dołączyć no może na upartego na 5g. Ja będę stosował RU+AHK+ASC Cytuj
Members mg99 Napisano 3 Maja 2012 Members Napisano 3 Maja 2012 jak tam lion, też coś zamawia ? i jeszcze jedno mam pytanie - nie zrozum mnie źle - jaką mam gwarancje autentyczności tego proszku? Cytuj
Members ziom1990 Napisano 3 Maja 2012 Autor Members Napisano 3 Maja 2012 taka jak każdy z nas zamawiających. W każdym bądź razie szukam jeszcze laboratorium w polsce żeby przebadać nasze specyfiki )wszystko zależne będzie od ceny) Ale ja ufam ludziom z prywatnego forum. Wszystkie środki jakie sprzedawał okazały się autentyczne, czego nie można powiedzieć o sprowadzanych z Chin. Poza tym jaki ma interes wysyłać coś nieprawdziwego? Straciłby wiarygodność i ludzie by od niego nie kupowali. Cytuj
Members matekkk Napisano 3 Maja 2012 Members Napisano 3 Maja 2012 ziom1990, Pisałeś że jak ktoś nie ma pieniędzy na teraz, to ty póki co zapłacisz ze swoich . Napisz tu dokładnie w jakim ostatecznym terminie kasa musiałaby być u Ciebie. Chyba ze to jest nieaktualne. Cytuj
Members mariannekk Napisano 3 Maja 2012 Members Napisano 3 Maja 2012 Dobry wieczór.Jestem zainteresowany zakupem 10gram Cytuj
Members ziom1990 Napisano 3 Maja 2012 Autor Members Napisano 3 Maja 2012 ziom1990, Pisałeś że jak ktoś nie ma pieniędzy na teraz, to ty póki co zapłacisz ze swoich . Napisz tu dokładnie w jakim ostatecznym terminie kasa musiałaby być u Ciebie. Chyba ze to jest nieaktualne. Tak do miesiąca czasu, lub trochę dłużej jeśli ktoś nie ma innej możliwości a bardzo chce... Jestem w stanie na chwilę obecną zapłacić ze swoich bo mam trochę oszczędności Cytuj
Members mg99 Napisano 4 Maja 2012 Members Napisano 4 Maja 2012 ziom to skąd Ty masz tyle kapuchy, w tym wieku to chyba się studiuje ? Cytuj
Members ziom1990 Napisano 4 Maja 2012 Autor Members Napisano 4 Maja 2012 ziom to skąd Ty masz tyle kapuchy, w tym wieku to chyba się studiuje ? Z komunii Cytuj
Members Maria22 Napisano 4 Maja 2012 Members Napisano 4 Maja 2012 Ja w sumie też bym była zainteresowana, ale jakoś za miesiąc albo później. Cytuj
fighter Napisano 4 Maja 2012 Napisano 4 Maja 2012 ziom to skąd Ty masz tyle kapuchy, w tym wieku to chyba się studiuje ? Z komunii haha ;D Cytuj Aktualna Kuracja (data rozpoczęcia) RU 5% w KB 2 ml dziennie ( 9.08.12) Biotyna 10 mg (22.01.14)MSM 1.5g (15.01.18)
Members romek1 Napisano 6 Maja 2012 Members Napisano 6 Maja 2012 Dodaj i mnie do zamówienia - 6gram. Cytuj
Members Jatzek Napisano 9 Maja 2012 Members Napisano 9 Maja 2012 Cześć Wam, Czy można jeszcze dołączyć do zamówienia na 10 g ? Cytuj
Members ziom1990 Napisano 9 Maja 2012 Autor Members Napisano 9 Maja 2012 można już Cie dopisałem i masz dostęp do działu zamówień, dostosuj się do szczegółów opisanych w 1szym poście Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi