Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano
Wątpie żebyśmy dobili do 200g żeby dostać zniżkę, ale może się mylę Jeśli nie, może ktoś chciałby wziąć ze mną 2,5g (na zasadzie nie robienia zamieszania i drobnicy Ziomowi w zamówieniu, a dogadaniu się poza zamówieniem) ?

Dla mnie pół roku jest wystarczającym czasem próby dla specyfiku, zawsze trochę więcej kasy w kieszeni i zawsze można zamówić po raz kolejny.

Ja chętnie wziąłbym 2,5g na tej zasadzie, myślałem już nawet wcześniej o czymś takim.

• Members
Napisano

Ja mogę odsprzedać 3g. Zamówiłem 10g i już zapłaciłem. Jak coś to pisać na priva. Tylko dzisiaj wieczorem wylatuję na urlop, więc jeśli nie dzisiaj to odpiszę za 10 dni.

• Members
Napisano

ziom do kiedy jest czas skladania zamowien i kiedy będziesz robił ewentualne następne zamówienie?

proszę powiedz o wszystkich specyfikach które planujesz zamówić - kiedy zamawiasz i kiedy ewentualne następne zamówienie.

Powiedz proszę w jakiej walucie miałbym Ci przelać kasę i jaką przesyłką dostanę towar.

• Members
Napisano

teraz jest czas na zadeklarowanie się oraz ilości jaką się chce wziąć... Wtedy przydzielam dostęp do działu zamówień gdzie są omówione szczegóły.

A następne zamówienia specyfików będę robił nie wcześniej niż za rok bo taki właśnie zapas dla siebie biorę

• Members
Napisano

wezmę ze 3-4 gramy, tylko powiedz jeszcze na ile to starczy przy używaniu na czubek głowy(tak 4x4 cm) i delikatnie na zakola. Powiedz też proszę jak oceniasz jego skuteczność po przerobieniu zagranicznych forów - w skali 1-10. Rozumiem że moje pozostałe wątpliwości zostaną rozwiane po udostępnieniu mi wątków których teraz nie widzę.

• Members
Napisano
wezmę ze 3-4 gramy, tylko powiedz jeszcze na ile to starczy przy używaniu na czubek głowy(tak 4x4 cm) i delikatnie na zakola. Powiedz też proszę jak oceniasz jego skuteczność po przerobieniu zagranicznych forów - w skali 1-10. Rozumiem że moje pozostałe wątpliwości zostaną rozwiane po udostępnieniu mi wątków których teraz nie widzę.

Nie Twoje wątpliwości powinny być rozwiane po przeczytaniu tematu "AHK-Cu" w dziale leki

Nie można jakiegoś środka oceniać, po tym jak inni go stosują. Wiadomo że nie ma grupy osób które stosowałaby tylko i wyłącznie AHK. Odnośnie środków eksperymentalnych, możemy jedynie poznać zasadę działania i spróbować jak będą działały na nas

• Members
Napisano

W tym tygodniu najpóźniej wpłacam pieniądze, z tym że do zamówienia RU już nie można się dołączyć no może na upartego na 5g.

Ja będę stosował RU+AHK+ASC

• Members
Napisano

jak tam lion, też coś zamawia ? i jeszcze jedno mam pytanie - nie zrozum mnie źle - jaką mam gwarancje autentyczności tego proszku?

• Members
Napisano

taka jak każdy z nas zamawiających. W każdym bądź razie szukam jeszcze laboratorium w polsce żeby przebadać nasze specyfiki )wszystko zależne będzie od ceny)

Ale ja ufam ludziom z prywatnego forum. Wszystkie środki jakie sprzedawał okazały się autentyczne, czego nie można powiedzieć o sprowadzanych z Chin. Poza tym jaki ma interes wysyłać coś nieprawdziwego? Straciłby wiarygodność i ludzie by od niego nie kupowali.

• Members
Napisano

ziom1990,

Pisałeś że jak ktoś nie ma pieniędzy na teraz, to ty póki co zapłacisz ze swoich . Napisz tu dokładnie w jakim ostatecznym terminie kasa musiałaby być u Ciebie. Chyba ze to jest nieaktualne.

• Members
Napisano
ziom1990,

Pisałeś że jak ktoś nie ma pieniędzy na teraz, to ty póki co zapłacisz ze swoich . Napisz tu dokładnie w jakim ostatecznym terminie kasa musiałaby być u Ciebie. Chyba ze to jest nieaktualne.

Tak do miesiąca czasu, lub trochę dłużej jeśli ktoś nie ma innej możliwości a bardzo chce... Jestem w stanie na chwilę obecną zapłacić ze swoich bo mam trochę oszczędności

Napisano
ziom to skąd Ty masz tyle kapuchy, w tym wieku to chyba się studiuje ?

Z komunii

haha ;D

Aktualna Kuracja (data rozpoczęcia)

RU 5% w KB 2 ml dziennie ( 9.08.12)

Biotyna 10 mg (22.01.14)

MSM 1.5g (15.01.18)