Members Luksok Napisano 17 Lipca 2019 Members Napisano 17 Lipca 2019 Witam PanowieWiem że nie w temacie ale od jakiegoś czasu kuracja a w zasadzie już po zaczęła mi się wdawać we znaki. Na tą chwilę mam problem z spadkiem libido tzn. brak porannych wzwodów oraz średnia ochota na seks. Jakie badania powinien wykonać aby ustalić przyczynę? Dziękuję za pomoc. Cytuj
Members robertos09 Napisano 17 Lipca 2019 Members Napisano 17 Lipca 2019 testostreon wolny/calkowity, prolaktyna, estradiol, shbg, dht, fsh, lh, kortyzolprzy okazji zrob lipidogram i ogolne badanie krwi pozdrawiam*to nie jest porada lekarska i ma wylacznie charakter opinii Cytuj
Members Luksok Napisano 17 Lipca 2019 Autor Members Napisano 17 Lipca 2019 Bardzo Ci dziękuję za odpowiedź, tylko powiedz mi czy te badania wykonuje się na czczo? Cytuj
Members robertos09 Napisano 17 Lipca 2019 Members Napisano 17 Lipca 2019 na czczo, minimum 8 godzin przed badaniem nie nalezy spozywac posilku, ani stosowac lekow, ktore moglyby wplynac na wynik badania *to nie jest porada lekarska i ma wylacznie charakter opinii Cytuj
Members Radek41 Napisano 23 Lipca 2019 Members Napisano 23 Lipca 2019 Nie wywalaj hajsu na badania, mniej się stresuj i bierz cały czas. Jeśli niedawno zacząłeś, to minie. Cytuj Moje rady i opinie należy traktować, jako pierwszej przypadkowej osoby z internetu i nie podejmować na jej podstawie decyzji dot. leczenia.
Members Luksok Napisano 24 Lipca 2019 Autor Members Napisano 24 Lipca 2019 Nie wywalaj hajsu na badania, mniej się stresuj i bierz cały czas. Jeśli niedawno zacząłeś, to minie.Ponad dwa lata używałem Ru i najwyższa zaprzestać, zdrowie jest dla mnie ważniejsze niż włosy. Cytuj
Members wonski Napisano 24 Lipca 2019 Members Napisano 24 Lipca 2019 Ale brałeś też Fina??. może to fin spowodował a nie RU?? Chcąc nie chcąc to właśnie finasteryd zaburza gospodarkę hormonalna. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi