Members majette Napisano 7 Sierpnia 2012 Members Napisano 7 Sierpnia 2012 polecam ten lakier do włosów , ładnie pogrubia włosy ,daje ładny efekt zwiększenia gęstości i jednocześnie utrwala fryzure Cytuj moja kuracja: mezoterapia igłowa 1x tyg
Members majette Napisano 8 Sierpnia 2012 Autor Members Napisano 8 Sierpnia 2012 tak i powoduje efekt puszystości ,przez co wizualnie poprawia gestość Cytuj moja kuracja: mezoterapia igłowa 1x tyg
Members kris1508 Napisano 20 Sierpnia 2012 Members Napisano 20 Sierpnia 2012 Jak on dokładnie wygląda? Cytuj
Members eryk Napisano 22 Września 2012 Members Napisano 22 Września 2012 Może ktoś powiedzieć jak modelować włosy przy użyciu lakieru?Wpierw układamy fryz i na koniec opryskujemy, czy w czasie modelowania pryskamy? Cytuj
Members Paranormal Napisano 24 Września 2012 Members Napisano 24 Września 2012 W czasie modelowania pryskasz na włosy. Wszystko zależy jaką fryzurę robisz. Bardzo pomocna jest tutaj suszarka, którą możesz kierować włosy w odpowiednią stronę, później spryskujesz lakierem i poprawiasz ręcznie. Musisz lekko spryskiwać włosy podczas modelowania bo wtedy robią się bardziej podatne na układanie. Tylko jak przesadzisz to za mocno się skleją i trzeba będzie rozczesywać Ja całe życie używam lakieru, nigdy nie stosowałem żeli i innych gum. Lakier nie skleją tak mocno włosów, więc są bardziej rozproszone i puszyste - milion razy lepiej zakrywają gołą skórę. Cytuj
Members absolulu10 Napisano 5 Listopada 2012 Members Napisano 5 Listopada 2012 http://www.bdsklep.pl/gfx/600x600/9000100728201.jpg to ten, czy jakiś inny ? Mógłby ktoś wrzucić fotę ew. albo link do właściwego lakieru ? Cytuj
Members cyfrowywafelmistrz Napisano 12 Grudnia 2012 Members Napisano 12 Grudnia 2012 http://www.bdsklep.pl/gfx/600x600/9000100728201.jpg to ten, czy jakiś inny ? Mógłby ktoś wrzucić fotę ew. albo link do właściwego lakieru ? Tak to ten, tylko numerek 4 zamiast 5 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi