Members vichy123 Napisano 15 Października 2019 Members Napisano 15 Października 2019 Witam, biorę finasteryd od 10.7.2019. Mam znaczną poprawę na koronie i linia na zakolach zrobiła się mocniejsza, więc na pewno działa pozytywnie. Zauważyłem jeden skutek uboczny czyli więcej zaskórnikow i pojedyńcze pryszcze. Myślałem, że ten lek zapobiega tego typu sprawom, ale u mnie nasila. Czy ktoś miał podobnie i wie o co chodzi. Dawka 1mg/dzień. Cytuj
Members samuel666 Napisano 17 Października 2019 Members Napisano 17 Października 2019 po finie cera twarzy sie poprawia u wiekszosci , pryszcze czy czerwone wypryski mozesz miec od za duzej ilosci cukru w diecie- u mnie to sie pojawia na zime kiedy pije herbate z cukrem, mozesz miec uczulenie od plynu do poscieli iwiele innych rzeczy Cytuj
Members vichy123 Napisano 19 Października 2019 Autor Members Napisano 19 Października 2019 Moja dieta się nie zmieniła. Miałem problem z trądzikiem (genetyczny po ojcu) wyleczylem to izotretynoiną 3/4 lata lata temu. Wszystko bylo ok, ale odkąd biore fina cera się pogorszyła. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi