Members nord Napisano 5 Stycznia 2020 Members Napisano 5 Stycznia 2020 Kiedy włosy które wypadły w wyniku shock loss zaczynają odrastać ? Równolegle do włosów przeszczepionych ?Czy włosy wcześniej przeszczepione (nie natywne) też ulegają shock loss ? Cytuj
Members samuel666 Napisano 5 Stycznia 2020 Members Napisano 5 Stycznia 2020 czasami odrsastaja a czasami nie , co osoba to inna genetyka i inne rezultaty. Przeszczepione wypadaja do 4 tygodni okolo po ht a potem odrasatyaja od okolo 3 miesiaca. Cytuj
Members nord Napisano 16 Stycznia 2020 Autor Members Napisano 16 Stycznia 2020 Czy fin zapobiega shock loss ? Cytuj
Members samuel666 Napisano 16 Stycznia 2020 Members Napisano 16 Stycznia 2020 zwieksza szanse ,ze shock loss nie wystopi jezeli sie bierze przez przeszczepem juz. Nic ani nikt ci nie da 100% pewnosci , to operacja i zawsze jest ryzyko. Cytuj
Members nord Napisano 17 Stycznia 2020 Autor Members Napisano 17 Stycznia 2020 no ja zrobiłem błąd że brałem 2 tygodnie przez bo myslałem że odrazu działa a to trzeba 3 miesiące minimum brać i teraz se pluję w brodę :/ Cytuj
Members samuel666 Napisano 17 Stycznia 2020 Members Napisano 17 Stycznia 2020 lepiej 2 tygodnie przed brac niz nie brac nic. Cytuj
Members anckor Napisano 2 Lutego 2020 Members Napisano 2 Lutego 2020 no ja zrobiłem błąd że brałem 2 tygodnie przez bo myslałem że odrazu działa a to trzeba 3 miesiące minimum brać i teraz se pluję w brodę :/ Miałes shock loss? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi