Members daniel102102 Napisano 9 Lutego 2020 Members Napisano 9 Lutego 2020 Czołem forumowicze, liczę na Wasze czujne oko i cenne uwagi. Tym razem natrafiłem na ciekawą dla mnie ofertę z kliniki ze Stambułu Este Capelli - przy użyciu podobno nowej metody MICRO FUE SAPPHIRE VITA Możecie powiedzieć coś ciekawego o tym obiekcie i tej metodzie. Konsultant informuje że są w stanie za jednym zabiegiem wstawić do 7 500 graft. Czas zabiegu nawet do 10 godz. ! I takie czasy podają ludzie na filmikach ( nawet 8-12 h), również Polacy.Wczytywałem się w różne tematy na forum i jedną z kwestii była krótka żywotność mieszka - a podobno podczas tej metody "są moczone w specjalnych witaminach". Co o tym sądzicie ? Wyszukiwarka na tym forum nie dała info o klinice, ta podobno jest nr dla Włochów Cytuj
AngelOnTheEarth Napisano 9 Lutego 2020 Napisano 9 Lutego 2020 Caly donor za 1 razem? 5000 dla mnie to juz mega przesada w 2 dni a tu ktos chce wyciagac w 1 dzien 7500. Normalnie czego juz nie wymysla. Odwazni ludzie piszacy sie na to. W zyciu za 1 razem nie dalbym sobie tyle pobrac. Z przyjeciem takiej ilosci graftow przez organizm mialbym wiele watpliwosci. Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Members daniel102102 Napisano 9 Lutego 2020 Autor Members Napisano 9 Lutego 2020 Masz rację. To może być bardzo trudne przy słabej strefie dawczej. Mogłem nie zrozumieć ale wchodzi w to chyba jeszcze broda (w razie konieczności) Cytuj
Members marcinekk Napisano 9 Lutego 2020 Members Napisano 9 Lutego 2020 Kretynizm... 7k z donoru to 14 tysięcy dziur w głowie... W jeden dzień... powodzenia dla takich śmiałków Cytuj
Members tom555 Napisano 10 Lutego 2020 Members Napisano 10 Lutego 2020 Z tego co pamiętam jest to klinika w Szpitalu w Stambule, gdzie są jeszcze na tym samym piętrze dwie inne kliniki Aisha Hair i Evocapil. Mają jedną poczekalnię i jeden pokój do pobierania krwi na te 3 kliniki. Jak byłem to sami włosi chodzili z opaskami Este Capelli, więc szukałbym opinii na jakimś forum włoskim. Cytuj
Members DamianKoko Napisano 12 Lutego 2020 Members Napisano 12 Lutego 2020 (edytowane) Evocapil to firma produkująca kosmetyki nie klinika, tam jest łącznie 4-5 . Tak jest w każdym szpitalu który udostępnia możliwości przeszczepu włosów. Edytowane 15 Lutego 2020 przez Gość Cytuj Konsultant Aestepool Clinic info@aestepoolclinic.pl
Members slavo18035 Napisano 13 Lutego 2020 Members Napisano 13 Lutego 2020 Szpital nie udostępnia tylko wynajmuje takim klinikom pomieszczenia i tak obchodzą prawo bo to są "kliniki HT" w których nie ma żadnych lekarzy. Szpitala nic nie obchodzi co się tam robi i nie biorą za to żadnej odpowiedzialności. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi