Members Patryk2233 Napisano 11 Lutego 2020 Members Napisano 11 Lutego 2020 Witam pisze do was z problemem z którym się borykam. Mam 21 lat 2 lata temu zacząłem kuracje proscarem wszystko git ale chciałem spróbować avodart. Po 3 miesiącach brania avodart nabawiłem się gino z guzem. Przestałem go brać ok 3 miesiące temu i od tej pory jestem czysty. Dodam ze gino było na jednym sutku a jakieś 2 tyg temu przeskoczyło ba 2 sutek nie powiększa się i tylko boli jak dotykam. Wiec moje pytanie brzmi czy dalej mogę mieć coś namieszane w gospodarce po odstawieniu avodartu 3 miesiące temu. Dodam ze problemu z erekcja nie mam. Jakie badania powinienem zrobić? Cytuj
Members Rafi77 Napisano 11 Lutego 2020 Members Napisano 11 Lutego 2020 A przed rozpoczęciem kuracji nie robiłeś żadnych badań? Cytuj
Members Mg16 Napisano 11 Lutego 2020 Members Napisano 11 Lutego 2020 Prolaktyne, estradiol na pewno Cytuj
Members Patryk2233 Napisano 11 Lutego 2020 Autor Members Napisano 11 Lutego 2020 Nie robiłem nic żadnych badań, nie oszukujmy się mało kto robi i to avodart mi zaszkodził po 3 mac braniu gdy po Fina nic się bie działo Cytuj
Members nrv1234 Napisano 13 Lutego 2020 Members Napisano 13 Lutego 2020 Zbadaj progesteron,prolaktyne,estradiol - przed badaniem 48h wstrzemięźliwości sexualnej Cytuj
Members BioHay Napisano 15 Lutego 2020 Members Napisano 15 Lutego 2020 Badasz prolaktyne i estradiol, jeśli ponad norme tamoxifen ew symex, arimidex i w skrajnych przypadkach letrozol. Jak zrobisz badania wrzuć wyniki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi