Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Witam,

stosuje propecia plus raz dziennie rano Loxon 5%. Mam pytanie czy taka opcja nie "gryzie się". Pytam ponieważ propecia stosuje już ponad 2 lata i rezultaty nawet zadowalające, włosy przestały mi wypadać. Od pół roku stosuje dodatkowo Loxon, za namową mojego kuzyna i widzę niestety, że włosy zaczęły ponownie wypadać. Ogólnie potwierdził to jeszcze lekarz, że stosowanie dodatkowo wcierek z "minoksydylem" powinno dodatkowo wspomóc kurację.

Czy jest taka możliwość, że po prostu ja tych leków nie mogę stosować jednocześnie . Z góry dziękuję za informację i pozdrawiam

• Members
Napisano

loxon dodajesz jak liczysz na jakieś odrosty , wtedy trzeba się liczyć z efektem linienia , ale skoro ładujesz bloker to włosy powinieneś odzyskać nawet jeśli wypadną w jakiejś tam ilości. pytanie co sie stanie jak skończysz kuracje loxonem i zostawisz sam bloker , czy te ewentualne odrosty zostaną czy też wypadną po jakimś czasie , ale taka kuracja jest jak najbardziej 'normalna'

• 3 weeks later...
  • Members
Napisano

jurga70 dlaczego przeplacasz za propecie, kiedy za 12,5 zl masz finahit 1mg finasterydu, nie szkoda Ci tych pieniedzy wyrzuconych w bloto ? nabijasz kieszenie tym zdzierczym koncernom farmaceltycznym

po 2 latach przeplacania za propecie straciles 5 tys zl a gdybys kupowal finahit wydalbys 300 zl