Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Siemanko ja z zapytaniem, korzystał ktoś z usług Polskiego biura Jackstrong hair, które kieruje do metropolmed w Turcji?

Interesuję mnie ta klinika i ten pośrednik, ponieważ ma najlepszą cenę na rynku a z tego co widzę po opiniach nie jest najgorzej i klinika też nie wygląda żle.

Z góry pozdrawiam i dzięki za opinie

• Members
Napisano

No to jak ktoś ma Ci odpowiedzieć skoro tylko jedna osoba z forum tam była i to dopiero co, jedyne co wiadomo to że pobrali mu grafty ze strefy objętej łysieniem a chyba nie muszę mówić czym to grozi

• Members
Napisano

Czy to nie jest kolejna klinika ,,duch'' czyli dzis jest a za dwa lat zmienia nazwe i sie gdzies przeniosa i dodatkowo nawet tam lekarza nie maja nawet i jest to prowadzone na dziko ? pobieranie tak wysoko graftow jak w tej relacji u tak mlodej osoby to szczyt amatorstwa i sam ten fakt powinien dac do zrozumienia ,ze lepiej omijac to miejsce szerokim lukiem.

• Members
Napisano
No nie wiem ja zanim bym coś opluwał jak Wy pierw bym poczekał na efekty u kogoś xD

tu nie chodzi o efekty , graftow NIGDY nie pobiera sie tak wysoko i powie ci to kazdy lekarz od przeszczepow, wtedy jest duzo wieksza szansa ze tamte sektory objete sa miniaturyzacja szczegolnie jak ktos tak mlodo lysieje i przeszczep szybko bedzie sie sypal , ci co robili ten przeszczep to technicy i pewnie tez przez technika byli nadzorowani bo trudno uwierzyc ze trzezwy lekarz by na to pozwolil. I nikt tu nikogo nie opluwa tylko stwierdzam fakty .