Members mentek1 Napisano 29 Kwietnia 2020 Members Napisano 29 Kwietnia 2020 Witam was moi drodzy Jestem ciekaw waszej opinii na temat mego skalpu, czy warto robić wogole ht. Czy jest możliwe przerzedzić boki i tył tak żeby zasiać to max-malnie gęsto na górze ? Z góry dzięki pozdrawiam Cytuj
Members vystelior Napisano 29 Kwietnia 2020 Members Napisano 29 Kwietnia 2020 Nie wiem czy to efekt ujęć, światła itp ale Twoje włosy po bokach i z tyłu wyglądają na bardzo rzadkie...Naprawdę takie są ? Jeśli tak to przeszczep nie będzie raczej możliwy. Abstrahując od tego to wygląda, że już masz NW6 i być może idziesz w NW7....Nie wiem czy cokolwiek tu pomoże poza mocną chemią, ale może niech się też inne osoby wypowiedzą. Cytuj
Members samuel666 Napisano 29 Kwietnia 2020 Members Napisano 29 Kwietnia 2020 korone da sie poprawic wizualnie finasterydem i minoxidilem razem a na przod i troche gory jakis przeszczep robic, ale wiadomo ze cudow tu nie bedzie bo masz bardzo mizerny donor , jezeli zdjecia nie klamia to donor ponizej przecietnej i to widac jak na dloni. tutaj masz podobny przypadek , wejdz na ta sama kuracje i zobacz jak bedzie w twoim przypadku , nic do stracenia nie masz. viewtopic.php?f=6&t=4046 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi