Members Kuba7 Napisano 2 Czerwca 2020 Autor Members Napisano 2 Czerwca 2020 Jeszcze nie wybrałem kliniki. Wstępnie myślałem o Maral Clinic - zanim odkryłem to forum, gdzie znalazłem mieszane opinie.Szukam raczej nie przekraczającej 15k z możliwie dobrą oceną co do jakości.Każda sugestia mile widziana. Cytuj
Members Matrix_neo94 Napisano 3 Czerwca 2020 Members Napisano 3 Czerwca 2020 Zdecydowanie omijaj ta klinikę szerokim łukiem. Pomyśl nad Aisha, aestepool albo hair of instabul Cytuj
Members slavo18035 Napisano 3 Czerwca 2020 Members Napisano 3 Czerwca 2020 Dokładnie, tak jak Matrix Ci mówi, omijaj szeroko jak nie znasz angielskiego bo potem jest płacz. Cytuj
Members ewerthon Napisano 3 Czerwca 2020 Members Napisano 3 Czerwca 2020 A o tym nie myślałeś? http://www.emrahcinik.com/ Podobno robią przeszczepy BHT.. Cytuj
Members Kuba7 Napisano 4 Czerwca 2020 Autor Members Napisano 4 Czerwca 2020 Dokładnie, tak jak Matrix Ci mówi, omijaj szeroko jak nie znasz angielskiego bo potem jest płacz.Nieznajomosc jezyka jest jednym powodem? Bo znam b.dobrzeWycztalem,ze z donoru robią sieczkę ale poza tym efekty są calkiem ok...? Cytuj
Members slavo18035 Napisano 4 Czerwca 2020 Members Napisano 4 Czerwca 2020 Jak przeczytasz forum i sam przeanalizujesz przypadki nie posiłkując się kogokolwiek opinią to powinieneś zrozumieć, że :- to rzekome niszczenie donoru to opowieści tych, którzy niewiele wiedzą bo naoglądali się youtuba i twierdzą, że po HT na donorze nie będzie śladu. W necie wszystko jest piękne. Jak czytam takie głupoty to na poważnie ciężko to komentować. Na chłopski rozum. Jak ktoś wyciął coś chirurgicznie to go tam nie ma i musi po tym zostać jakiś ślad. To na ile to jest potem widoczne ( i z jakiej odległości) zależy od gęstości włosów, ich długości, koloru, grubości oraz koloru samej skóry. Na moim donorze efekt 2 FUE jest widoczny ale mniej niż u kogoś kto ma inną sytuację (oczywiście pomijam przypadki skrajne typu, kiedy ktoś bezmyślnie wycinał graft przy grafcie jak popadnie tworząc łysą polanę). Ale tu jest masa takich z których toku myślenia wynika, że np. po wycięciu nerki nie zostaje ślad i ona w jakiś cudowny sposób dalej tam jest. Żaden chirurg nie zrobi HT tak aby nie było po nim śladu bo tego nie da się zrobić a jak ktoś jest naiwny to niech sobie wierzy w co chce. Cytuj
Members jan_kasprzak_1989 Napisano 4 Czerwca 2020 Members Napisano 4 Czerwca 2020 I mówi ci to konsultant Marala - nic tylko ufać, ludziom którzy to robią w dobrej wierze i w czynie społecznym. Cytuj
Members slavo18035 Napisano 4 Czerwca 2020 Members Napisano 4 Czerwca 2020 Jak zwykle masz problem z czytaniem bo z myśleniem to wiem, że już od dawna ( twoja teoria, że w loterii jest 50% szans na wygraną była hitem jak się spotkałem ze znajomymi). Czy w moim wpisie jest słowo ukierunkowania gdzie kolega ma robić przeszczep ? Za to Ty mu doradź, wszak jesteś youtuberem co nigdy HT nie miał ale mądrzejszy jesteś od wikipedii. Cytuj
Members daniel102102 Napisano 6 Czerwca 2020 Members Napisano 6 Czerwca 2020 Cześć. Czy w grę wchodzi tylko listopad / grudzień ? Ja będę zaraz po otwarciu granic z Turcją, obstawiam od 1 sierpnia .....Ja już miałem wszystko przygotowane na 17 marca br, ale wirusik storpedował wszystko. Miałbym wylot ale już bez powrotu do PL. Cytuj
Members Kuba7 Napisano 8 Czerwca 2020 Autor Members Napisano 8 Czerwca 2020 hej,Myślę, że październik też by wchodził w grę.Nie chcę wcześniej gdyż do końca września jest jeszcze słońce a ja dużo przebywam na dworze w tym okresie.Jaką klinikę wybrałeś? Cytuj
Members daniel102102 Napisano 9 Czerwca 2020 Members Napisano 9 Czerwca 2020 hej,Myślę, że październik też by wchodził w grę.Nie chcę wcześniej gdyż do końca września jest jeszcze słońce a ja dużo przebywam na dworze w tym okresie.Jaką klinikę wybrałeś? Również nie wykluczam października.Jestem w kontakcie z Polką pracującą w Stambule w dwóch klinikach. To dobre Kliniki, kontaktowałem się z ludźmi którzy mieli tam zabiegi. Oczywiście najpierw wzbogaciłem się o wiedzę na tym forum (nie miałem zielonego pojęcia o co kaman i jak wyglądacały proces). Myślałem że uzyskam tutaj podpowiedzi na temat kliniki, ale jedyne wpisy na ten temat pochodzą oficjalnych lub nieoficjalnych konsultantów reklamujących swoje obiekty -- 09 cze 2020, 20:25 -- hej,Myślę, że październik też by wchodził w grę.Nie chcę wcześniej gdyż do końca września jest jeszcze słońce a ja dużo przebywam na dworze w tym okresie.Jaką klinikę wybrałeś? Również nie wykluczam października.Jestem w kontakcie z Polką pracującą w Stambule w dwóch klinikach. To dobre Kliniki, kontaktowałem się z ludźmi którzy mieli tam zabiegi. Oczywiście najpierw wzbogaciłem się o wiedzę na tym forum (nie miałem zielonego pojęcia o co kaman i jak wyglądacały proces). Myślałem że uzyskam tutaj podpowiedzi na temat kliniki, ale jedyne wpisy na ten temat pochodzą oficjalnych lub nieoficjalnych konsultantów reklamujących swoje obiekty Cytuj
Members Kuba7 Napisano 10 Czerwca 2020 Autor Members Napisano 10 Czerwca 2020 a jakie to kliniki? Cytuj
Members daniel102102 Napisano 10 Czerwca 2020 Members Napisano 10 Czerwca 2020 a jakie to kliniki?Este Capelli i Vera Clinic Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi