Members adiida12 Napisano 2 Września 2012 Members Napisano 2 Września 2012 Tak jak w temacie...Będąc w wieku 18 lat zauważyłem, że jedno z zakol jest większe o ok, 2,5 cm ;o jednakże nie zwracałem na to uwagi gdyż miałem dłuższe włosy i je zaczesywałem na bok ale teraz ze względu już na swój wiek tj. 26 lat, obcinam się na trochę krócej, i zaczęło mi to poprostu wizualnie przeszkadzać ;/ Gdyby zakola były równomierne, może by mi to nie przeszkadzało... Poradzcie, czego używać ? zastanawiam się nad zakupem inneov homme, nadmienię, że używałem revalid kiedyś i zauważyłem poprawę, tzn włosy były grubsze i ich stan był bardzo dobry, jednakże powodował u mnie trądzik ;o ... Doradźcie Cytuj
Members polus Napisano 11 Września 2012 Members Napisano 11 Września 2012 Wydaje mi się, że po tylu latach szansa na odzyskanie włosów na zakolach jest równa zeru. Tym bardziej, że nawet utrzymanie włosów na zakolach jest trudne. Jeżeli włosy nie lecą to należy się cieszyć i ew. po długich rozważaniach pomyśleć nad przeszczepem (pod warunkiem, że włosy faktycznie nie lecą) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi