Members Undi Napisano 25 Września 2020 Members Napisano 25 Września 2020 Witam, mam przepisany finasteryd (nezyr), zanim zdobyłem receptę znałem listę potencjalnych uboków z wyjątkiem jednego. Otóż na ulotce napisano, że były przypadki zgłaszania raka piersi u mężczyzn po braniu fina. Musze przyznać, że tak jak inne potencjalne uboki byłbym w stanie znieść, tak to mnie przestraszyło i mam teraz pewne wątpliwości.. Czytałem badania z neta, ale wszędzie napisane jest ze nie można wykluczyć związku pomiędzy przyjmowaniem fina a zwiekszonym ryzykiem zachorowania na raka piersi Cytuj
Members Hr_Junior Napisano 25 Września 2020 Members Napisano 25 Września 2020 Zawsze na kogoś trafi i zawsze zwalą na finasteryd bo od czasu jak zaczeli go brać to nawet szybciej rosnący paznokieć to skutek uboczny brania finasterydu.Kolego gdyby to naprawde była jakaś większa liczba przypadków raka to wtedy można to brać na serio a tak to pewnie czyste zbiegi okoliczności. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi