Members baldurs Napisano 22 Kwietnia 2012 Members Napisano 22 Kwietnia 2012 Kawałek mojej kuracji - Obecnie środki które stosuję to tylko minoxidil w płynie. Dawniej Crescina (bardzo droga) dość efektywna, efekt pogrubiania włosów po kilku tygodniach aplikowania.Środek zupełnie nieopłacalny dla stałego zastosowania, możliwe dla sprawdzenia zastosowanie co jakiś czas.Vichy Dercos - zupełny brak efektów, na mnie wogóle nie działał, brak zauważalnych zmian jakości włosów. Leków wewn. nie stosuję żadnych, tylko witaminy, c, magnez sporadycznie vitapil. Cytuj
Members majette Napisano 22 Kwietnia 2012 Members Napisano 22 Kwietnia 2012 zdecydowanie folligen cream ,orygianlny tylko musi być,mega poprawia kondycję włosów aczkolwiek jest za słaby do ich odrostu po utracie Cytuj moja kuracja: mezoterapia igłowa 1x tyg
Members baldurs Napisano 25 Kwietnia 2012 Autor Members Napisano 25 Kwietnia 2012 a dostępne to jest jakkolwiek przez polskie sklepy?pytam tak może z ciekawości wypróbuję, ile trzeba zamówić min. dawkę aby móc zaobserwować jakieś efekty? 3mies, 6mies? jak w przypadku moich "conditionerów" które testowałem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi