Members ziom1990 Napisano 14 Września 2012 Members Napisano 14 Września 2012 Witam, byłe ostatnio w kontakcie z pewnymi osobami i co się okazało można dosatć świetne CB-03-01 (99%) za ~120USD/g. Czy są osoby chętne? Bo ja się przyznam że tak, mam wielką ochotę zrobić i wypróbować CB w podłożu żelowym, które powinno być odpowiednim pojazdem dla niego, ale żeby to sprawdzić najpierw musielibyśmy kupić i dodatkowo zapłacić jakieś 100-200USD za niezależny test czystości żeby mieć 100% pewności. Co sądzicie? Cytuj
Members romek1 Napisano 14 Września 2012 Members Napisano 14 Września 2012 Ciekawe, Jaka ilość minimalna dla grupy? Cytuj
Members tom555 Napisano 14 Września 2012 Members Napisano 14 Września 2012 Nie wiem czy dla tych co zamówili żel bd&r nie będzie to za dużo sterydu na raz oraz jak łączyć oba leki i czy w ogóle można? Ale cena całkiem przyzwoita, a może i psi też mają? Cytuj
Members ziom1990 Napisano 14 Września 2012 Autor Members Napisano 14 Września 2012 musimy zamówić 10g żeby cena była tak niska Nie wiem, ale nawet jeśli to można zrobić oddzielny żel zapewniający utrzymanie substancji w obrębie mieszków włosowych Cytuj
Members Joseph Napisano 14 Września 2012 Members Napisano 14 Września 2012 Jakie stężenia się stosuje generalnie? Cytuj
fighter Napisano 14 Września 2012 Napisano 14 Września 2012 1% w badaniach stosowali Cytuj Aktualna Kuracja (data rozpoczęcia) RU 5% w KB 2 ml dziennie ( 9.08.12) Biotyna 10 mg (22.01.14)MSM 1.5g (15.01.18)
Members ziom1990 Napisano 14 Września 2012 Autor Members Napisano 14 Września 2012 tak i najfajniejsze było to że nie było różnicy w efektach pomiędzy 1% i 5% Cytuj
Members janek19802003 Napisano 14 Września 2012 Members Napisano 14 Września 2012 co to takiego to cb? jakie efekty przynosi? powoduje odrost itp? Cytuj
Members bejker Napisano 15 Września 2012 Members Napisano 15 Września 2012 A właśnie jak idzie osobom które zamówiły wcześniej CB z naszego formu (wtedy to było dużo drożej). - w sumie fighter jak patrze na stopke to Ty dopiero co to zaczales. Ziom czy CB można stosować zamiast RU? Czy RU jednak to podstawa a CB dodatkowo? Bo jak tak to ja mimo wszystko wybrałbym z tych 2 CB (nie trzeba stosować tak często i praktycznie 100% brak uboków) Cytuj
Members Joseph Napisano 15 Września 2012 Members Napisano 15 Września 2012 Generalnie jestem na TAK, ale w tej chwili odkupie trochę od Fightera. Jeśli to się rozciągnie w czasie to pewnie zamówię. Cytuj
Members janek19802003 Napisano 18 Września 2012 Members Napisano 18 Września 2012 jestem chetny na to CB jak tylko bedzie robione zamowienie Cytuj
Members ziom1990 Napisano 22 Września 2012 Autor Members Napisano 22 Września 2012 to jest sprawa przyszłościowa, na chwilę obecną już do mnie idzie próbka ok 0,5g CB także będę miał okazję przetestować na sobie Cytuj
Members tom555 Napisano 22 Września 2012 Members Napisano 22 Września 2012 W jakim pojeździe będziesz ziom używał CB? I czy masz może dostęp do tego prywatnego forum na zachodzie gdzie testują PSI? jestem bardzo ciekawy ich efektów i ktoś mógłby później zdać relację. Wiążę z NOSH duże nadzieje Cytuj
Members ziom1990 Napisano 22 Września 2012 Autor Members Napisano 22 Września 2012 W jakim pojeździe będziesz ziom używał CB? I czy masz może dostęp do tego prywatnego forum na zachodzie gdzie testują PSI? jestem bardzo ciekawy ich efektów i ktoś mógłby później zdać relację. Wiążę z NOSH duże nadzieje Tak zdam wszystkim relacje ze stosowania PSI, jak już będzie coś wiadomo Co do CB to wymyśliłem pojazd żelowy, który powinien działać, a co najważniejsze ma taka konsystencje, że można go stosować na dzień Cytuj
AngelOnTheEarth Napisano 23 Września 2012 Napisano 23 Września 2012 W jakim pojeździe będziesz ziom używał CB? I czy masz może dostęp do tego prywatnego forum na zachodzie gdzie testują PSI? jestem bardzo ciekawy ich efektów i ktoś mógłby później zdać relację. Wiążę z NOSH duże nadzieje Tak zdam wszystkim relacje ze stosowania PSI, jak już będzie coś wiadomo Co do CB to wymyśliłem pojazd żelowy, który powinien działać, a co najważniejsze ma taka konsystencje, że można go stosować na dzień Przy odrobinie szczescia moze dzialac krem, takze zel moze byc niezlym rozwiazaniem. Miejmy nadzieje, ze nasze CB bedzie dzialac , bo z nim wiaze najwieksza nadzieje nie liczac jeszcze duta:) Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Members ziom1990 Napisano 23 Września 2012 Autor Members Napisano 23 Września 2012 wątpię żeby krem działał, musiałbyś dodatkowo używać sonoforeze (jako zamiennik hydroforu), naczytałem się o tym od dłuższego czasu. Poza tym krem nie ma żadnego dobrego promotora przejścia przez skórę i działać może tylko na poziomie "sebum glands", dlatego działał na trądzik. Poza tym w oryginalnych badaniach CB-03-01 używali żelu (który nie miał promotorów przejścia) i popychali tak jak wspomniałem hydroforem 2x tygodniowo. Mówiąc prostym językiem wkładali CB do mieszków włosowych i zostawiali tam przez kilka dni - tak działa hydroelektroforeza i dlatego używali tylko 2x tydz, my niestety musimy używać codziennie, chyba że kogoś stać zapłacić więcej za urządzenie aniżeli za przeszczep Cytuj
AngelOnTheEarth Napisano 28 Września 2012 Napisano 28 Września 2012 No to troche skomplikowane, nie powiem i moze nie dziala rzadziej niz codziennie jak to GK i Israelite tez stwierdzili,dlatego stosuje juz od 2 tyg codziennie i do konca roku sam na sobie sie przekonam na ile dziala to CB i czy dziala w ogole, bo moze i wiekszosc nie miala po tym jakis super efektow jak tych dwoch wspomnianych wyzej ,ale zatrzymanie juz tak ... Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Members Joseph Napisano 1 Października 2012 Members Napisano 1 Października 2012 Hmm a gdyby tak ociupinkę DMSO do kremu dodać? Cytuj
Members ziom1990 Napisano 3 Października 2012 Autor Members Napisano 3 Października 2012 viewtopic.php?f=37&t=400 Mam do sprzedania gotowy do użycia CB-03-01, kto chętny niech sprawdzi pod wyżej sprawdzonym linkiem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi