Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Witam, byłe ostatnio w kontakcie z pewnymi osobami i co się okazało można dosatć świetne CB-03-01 (99%) za ~120USD/g.

Czy są osoby chętne? Bo ja się przyznam że tak, mam wielką ochotę zrobić i wypróbować CB w podłożu żelowym, które powinno być odpowiednim pojazdem dla niego, ale żeby to sprawdzić najpierw musielibyśmy kupić i dodatkowo zapłacić jakieś 100-200USD za niezależny test czystości żeby mieć 100% pewności.

Co sądzicie?

• Members
Napisano

Nie wiem czy dla tych co zamówili żel bd&r nie będzie to za dużo sterydu na raz oraz jak łączyć oba leki i czy w ogóle można? Ale cena całkiem przyzwoita, a może i psi też mają?

• Members
Napisano

musimy zamówić 10g żeby cena była tak niska

Nie wiem, ale nawet jeśli to można zrobić oddzielny żel zapewniający utrzymanie substancji w obrębie mieszków włosowych

• Members
Napisano

A właśnie jak idzie osobom które zamówiły wcześniej CB z naszego formu (wtedy to było dużo drożej). - w sumie fighter jak patrze na stopke to Ty dopiero co to zaczales.

Ziom czy CB można stosować zamiast RU? Czy RU jednak to podstawa a CB dodatkowo? Bo jak tak to ja mimo wszystko wybrałbym z tych 2 CB (nie trzeba stosować tak często i praktycznie 100% brak uboków)

• Members
Napisano

W jakim pojeździe będziesz ziom używał CB? I czy masz może dostęp do tego prywatnego forum na zachodzie gdzie testują PSI? jestem bardzo ciekawy ich efektów i ktoś mógłby później zdać relację. Wiążę z NOSH duże nadzieje

• Members
Napisano
W jakim pojeździe będziesz ziom używał CB? I czy masz może dostęp do tego prywatnego forum na zachodzie gdzie testują PSI? jestem bardzo ciekawy ich efektów i ktoś mógłby później zdać relację. Wiążę z NOSH duże nadzieje

Tak zdam wszystkim relacje ze stosowania PSI, jak już będzie coś wiadomo

Co do CB to wymyśliłem pojazd żelowy, który powinien działać, a co najważniejsze ma taka konsystencje, że można go stosować na dzień

Napisano

Tak zdam wszystkim relacje ze stosowania PSI, jak już będzie coś wiadomo

Co do CB to wymyśliłem pojazd żelowy, który powinien działać, a co najważniejsze ma taka konsystencje, że można go stosować na dzień

Przy odrobinie szczescia moze dzialac krem, takze zel moze byc niezlym rozwiazaniem. Miejmy nadzieje, ze nasze CB bedzie dzialac , bo z nim wiaze najwieksza nadzieje nie liczac jeszcze duta:)

Dut 0.5 mg E4D

CB-03-01 2% 1ml ED

Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3

Zoxin Med

• Members
Napisano

wątpię żeby krem działał, musiałbyś dodatkowo używać sonoforeze (jako zamiennik hydroforu), naczytałem się o tym od dłuższego czasu. Poza tym krem nie ma żadnego dobrego promotora przejścia przez skórę i działać może tylko na poziomie "sebum glands", dlatego działał na trądzik.

Poza tym w oryginalnych badaniach CB-03-01 używali żelu (który nie miał promotorów przejścia) i popychali tak jak wspomniałem hydroforem 2x tygodniowo. Mówiąc prostym językiem wkładali CB do mieszków włosowych i zostawiali tam przez kilka dni - tak działa hydroelektroforeza i dlatego używali tylko 2x tydz, my niestety musimy używać codziennie, chyba że kogoś stać zapłacić więcej za urządzenie aniżeli za przeszczep

Napisano

No to troche skomplikowane, nie powiem i moze nie dziala rzadziej niz codziennie jak to GK i Israelite tez stwierdzili,dlatego stosuje juz od 2 tyg codziennie i do konca roku sam na sobie sie przekonam na ile dziala to CB i czy dziala w ogole, bo moze i wiekszosc nie miala po tym jakis super efektow jak tych dwoch wspomnianych wyzej ,ale zatrzymanie juz tak ...

Dut 0.5 mg E4D

CB-03-01 2% 1ml ED

Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3

Zoxin Med