Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano (edytowane)

Trafiłem na profil tej kliniki na instagramie. Bardzo duża dokumentacja przypadków i bardzo fajne efekty.

Słyszeliście cokolwiek o nich? 

Edytowane przez gurgon
  • Members
Napisano

Jako, że w styczniu lecę na HT do Turcji to aż z ciekawości wszedłem obczaić profil - rzeczywiście efekty zabiegów bajeczne. I co ciekawe nie tylko u ciemnowłosych z grubymi włosami i mocnym donorem a także u jasnowłosych ze słowiańską nazwijmy to specyfiką włosa. Wydaje się to bardzo ciekawy kierunek.

• Members
Napisano

wysłałem im zapytanie na whatsupie i dostałem takie info 

zabieg - 4.500 euro - za maxyalną ilość graftów w sesji,  zakwaterowanie na 3 dni 

osoby wykonujące zabieg : dr Yavuz Gunes, exp Adam Kose , exp Faith Akdemir. 

zaraz przeszperam internet pod kątem tych ludzi

• Members
Napisano

Rozumiem, że za taką kasę jak na Turcję ogarniają temple peaki i nie wsadzają graftów wielowłosowych w linię? Do tego nie robią dziobów z tego co widziałem na insta. Jak wszystko mi się poskłada, to będzie to fajna opcja dla mnie.

• Members
Napisano
2 godziny temu, Rafson95 napisał:

Mnie się wydaje jak patrze na te zdjęcia z insta, ze to sa wielowlosowe na linii

tez mi sie tak wydaje. Czupryny robia geste ale linia czola jednak nie taka jak od top specjalistow. Widac to patrzac na linie na skroniach a na czole. Nie mniej jak na turcje wydaje sie byc ciekawa opcja.

• Members
Napisano

Wycenili mi na 3.700 euro 

Co myślicie? Warto dopłacać ponad to co kosztuje w Aishy- 2.500? 

sam nie wiem czy te efekty jakoś się od siebie różnią 😕 

• Members
Napisano

Wiesz co, obydwie kliniki łapia się w limicie jaki chciałbym na to przeznaczyć. tylko czylko te 1200 euro więcej jest tego warte? bo wydaje mi się, że i tu i tu efekty są mocno zbliżone.

• Members
Napisano

Możesz iść do hair of stanbul i zdać relacje bo z forum nikt nie był, pamiętam ktoś chciał kiedyś  z forum tam jechać ale odmówili mu (niespotykane w tureckich klinikach) ze względu na słaby donor i duży obszar do pokrycia