Members gurgon Napisano 10 Grudnia 2020 Members Napisano 10 Grudnia 2020 (edytowane) Trafiłem na profil tej kliniki na instagramie. Bardzo duża dokumentacja przypadków i bardzo fajne efekty. Słyszeliście cokolwiek o nich? Edytowane 10 Grudnia 2020 przez gurgon Cytuj
Members Domuji Napisano 11 Grudnia 2020 Members Napisano 11 Grudnia 2020 Jako, że w styczniu lecę na HT do Turcji to aż z ciekawości wszedłem obczaić profil - rzeczywiście efekty zabiegów bajeczne. I co ciekawe nie tylko u ciemnowłosych z grubymi włosami i mocnym donorem a także u jasnowłosych ze słowiańską nazwijmy to specyfiką włosa. Wydaje się to bardzo ciekawy kierunek. Cytuj
Members gurgon Napisano 11 Grudnia 2020 Autor Members Napisano 11 Grudnia 2020 wysłałem im zapytanie na whatsupie i dostałem takie info zabieg - 4.500 euro - za maxyalną ilość graftów w sesji, zakwaterowanie na 3 dni osoby wykonujące zabieg : dr Yavuz Gunes, exp Adam Kose , exp Faith Akdemir. zaraz przeszperam internet pod kątem tych ludzi Cytuj
Members cytryna123 Napisano 12 Grudnia 2020 Members Napisano 12 Grudnia 2020 No efekty są naprawdę imponujące porównywalne do tych Hiszpanskich klinik. Daj znać gdy się zdecydujesz 😉 Cytuj
Members NESTY Napisano 12 Grudnia 2020 Members Napisano 12 Grudnia 2020 Rozumiem, że za taką kasę jak na Turcję ogarniają temple peaki i nie wsadzają graftów wielowłosowych w linię? Do tego nie robią dziobów z tego co widziałem na insta. Jak wszystko mi się poskłada, to będzie to fajna opcja dla mnie. Cytuj
Members Rafson95 Napisano 13 Grudnia 2020 Members Napisano 13 Grudnia 2020 Mnie się wydaje jak patrze na te zdjęcia z insta, ze to sa wielowlosowe na linii instagram.com/p/CHDhq9LhLVO/ Cytuj
Members Caraos Napisano 13 Grudnia 2020 Members Napisano 13 Grudnia 2020 2 godziny temu, Rafson95 napisał: Mnie się wydaje jak patrze na te zdjęcia z insta, ze to sa wielowlosowe na linii tez mi sie tak wydaje. Czupryny robia geste ale linia czola jednak nie taka jak od top specjalistow. Widac to patrzac na linie na skroniach a na czole. Nie mniej jak na turcje wydaje sie byc ciekawa opcja. Cytuj
Members gurgon Napisano 13 Grudnia 2020 Autor Members Napisano 13 Grudnia 2020 niestety nie ma praktycznie nic w sieci nt tego lekarza 😕 Cytuj
Members morkan Napisano 16 Grudnia 2020 Members Napisano 16 Grudnia 2020 Wycenili mi na 3.700 euro Co myślicie? Warto dopłacać ponad to co kosztuje w Aishy- 2.500? sam nie wiem czy te efekty jakoś się od siebie różnią 😕 Cytuj
Members Caraos Napisano 17 Grudnia 2020 Members Napisano 17 Grudnia 2020 Jesli masz limitowane srodki to wg mnie uderzaj do Aishy bo linie robia calkiem niezle, moim zdaniem nie gorzej niz tu. Cytuj
Members morkan Napisano 17 Grudnia 2020 Members Napisano 17 Grudnia 2020 Wiesz co, obydwie kliniki łapia się w limicie jaki chciałbym na to przeznaczyć. tylko czylko te 1200 euro więcej jest tego warte? bo wydaje mi się, że i tu i tu efekty są mocno zbliżone. Cytuj
Members Matrix_neo94 Napisano 17 Grudnia 2020 Members Napisano 17 Grudnia 2020 Możesz iść do hair of stanbul i zdać relacje bo z forum nikt nie był, pamiętam ktoś chciał kiedyś z forum tam jechać ale odmówili mu (niespotykane w tureckich klinikach) ze względu na słaby donor i duży obszar do pokrycia Cytuj
Members morkan Napisano 17 Grudnia 2020 Members Napisano 17 Grudnia 2020 brzmi spoko i chętnie bym zrelacjonował, ale 1200 euro więcej dla samego posta na forum to dla mnie zbyt dużo Cytuj
Members read_only Napisano 18 Grudnia 2020 Members Napisano 18 Grudnia 2020 (edytowane) Świeża relacja stamtąd, powinna rozwiać wszelkie wątpliwości: https://www.hairrestorationnetwork.com/topic/58639-hair-of-istanbul-2-ht-nearly-4000-grafts-not-much-but-destroyed-donor-to-show-for-it/ Edytowane 18 Grudnia 2020 przez read_only Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi