Members TuTuJa2 Napisano 21 Stycznia 2021 Members Napisano 21 Stycznia 2021 Cześć wszystkim. Jestem już rok po moim kolejnym zabiegu. Link do poprzedniego umieszczam w tym temacie. Mój kolejny zabieg również wykonałem w BHR, ale tym razem u Dr. Bisanga. W porównaniu do poprzedniego zabiegu, różnica jest ogromna. Gęste włosy zaczęły szybko odrastać, miejsca dawcze zagoiły się szybko i po około 8 miesiącach było już tak dobrze, że przestałem nawet zwracać na to uwagę. Przyzwyczaiłem się po prostu do świetnej fryzury. Zamieszczam zdjęcia wykonane przed drugim zbiegiem i po roku. Cytuj
Members Caraos Napisano 21 Stycznia 2021 Members Napisano 21 Stycznia 2021 (edytowane) efekt super. Ile placiles u Bisangi i ile graftow poszlo? Edytowane 21 Stycznia 2021 przez Caraos Cytuj
Clinics BHR Clinic Napisano 21 Stycznia 2021 Clinics Napisano 21 Stycznia 2021 TuTuJa2 bardzo dziękujemy za podzielenie się efektami! Świetny rezultat zabiegu! Cytuj Jan Konsultant BHR Clinic jan@bhrclinics.com https://www.youtube.com/c/bhrclinic
Rekomendowane odpowiedzi