Members oneadder7 Napisano 8 Lutego 2021 Members Napisano 8 Lutego 2021 Witam, Szukam kliniki w której zrobię przeszczep, pod uwagę biorę Niemcy bo tu aktualnie mieszkam. Wcześniej robiłem już rozpoznanie w ofertach, ale znajomy Niemiec polecił mi klinikę w której sam robił zabieg. Efekt u niego po roku jest bardzo okej. Klinika GermanHair Trans swoją siedzibę ma Dusseldorfie, zabiegi robi Dr.Marcus Hollenbach. https://www.german-hairtrans.com/ Jutro poproszę znajomego żeby zrobił zdjęcia przed i po roku. Czy będziecie po tych zdjęciach w stanie ocenić efekty? koszty to 3000 – 5000 Grafts – 3.900€ Pozdrawiam Cytuj
Members komandos2137 Napisano 8 Lutego 2021 Members Napisano 8 Lutego 2021 ja bym uważał, to dziwne, żeby w niemczech było taniej niż w polskich klinikach xD Cytuj
Members Rafson95 Napisano 8 Lutego 2021 Members Napisano 8 Lutego 2021 Jak ta klinkna na swojej stronie nie ma nawet żadnej galerii przed/po to wygląda mi to na jakiś wałek. W ogóle strona internetowa jakby kompletnie amatorska . ja bym im nie zaufał Cytuj
Members Aksoy Napisano 27 Marca 2021 Members Napisano 27 Marca 2021 Siemanko jak sytuacja robisz w Niemczech przeszczep? jesli tak to gdzie.? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi