Members senbonzakura Napisano 14 Marca 2021 Members Napisano 14 Marca 2021 (edytowane) Cześć kochani, byłem u jednego specjalisty ds. włosów, polecił mi by wlać połowę buteleczki leku Akistan do butelki z loxonem 5. Akistan to krople do oczu gdzie skutkiem ubocznym jest wyrastanie włosów. Ja używam tego od miesiąca, nie wiem czy to coś dużo daje ale może ktoś też chciałby spróbować. Jedynym minusem jest cena bo opakowanie kosztuje 70 zł, ale w środku są 3 buteleczki, więc wystarcza na jakieś pół roku. https://www.doz.pl/leki/p9300-akistan Edytowane 14 Marca 2021 przez senbonzakura Cytuj
Members toto197mk Napisano 14 Marca 2021 Members Napisano 14 Marca 2021 (edytowane) Można to dostać bez recepty? Edytowane 14 Marca 2021 przez toto197mk Cytuj
Members senbonzakura Napisano 14 Marca 2021 Autor Members Napisano 14 Marca 2021 38 minut temu, toto197mk napisał: Można to dostać bez recepty? niestety najprawdopodobniej nie, ale zawsze można zapytać znajomego lekarza lub kupić e-recepte Cytuj
Members kamiloo Napisano 12 Kwietnia 2021 Members Napisano 12 Kwietnia 2021 Połowę butelki akistanu czyli 1,25 ml ?? gdzie tam jest 50 mcg/ml wlać do 60 ml minoxidilu? 😲 Niestety według mnie nie warto wyrzucać pieniądze na ten akistan (latanoprost), dawka absolutnie za mała... 🤔 Latanoprost(główny składki akistanu) pomaga w odroście ale minimalne stężenie przy jakim jest jakiś efekt jest o wiele wiele większe niż tego co używasz. Cytuj
Members piotr1281 Napisano 9 Czerwca 2021 Members Napisano 9 Czerwca 2021 Też uważam ze to bzdura. Lepiej kupic minoxa z retinolem o wiele lepsza skuteczność Cytuj
Members piotr1281 Napisano 9 Czerwca 2021 Members Napisano 9 Czerwca 2021 A tak wogole to lek , ktorego faktycznie efektem ubocznym jest porost włosów to doustny minoxidil.... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi