Members Aksoy Napisano 30 Marca 2021 Members Napisano 30 Marca 2021 Witam Kamratów, chciałbym się dowiedzieć jak wygląda z ogranizacja do Turcji (aisha) ,bo Cholera mam stresa, nawet nigdy nie leciałem samolotem💩, nie wiem jak się za to zabrać by mnie Turcy tam mnie wychujali. Przybylski wyliczył mi ok 21000zl za 24000graftow, chce tylko linie obniżyć i zagescic przód (GRZYWKA oraz korone. Cytuj
Members Aksoy Napisano 30 Marca 2021 Autor Members Napisano 30 Marca 2021 8 minut temu, Aksoy napisał: Witam Kamratów, chciałbym się dowiedzieć jak wygląda z ogranizacja do Turcji (aisha) ,bo Cholera mam stresa, nawet nigdy nie leciałem samolotem💩, nie wiem jak się za to zabrać by mnie Turcy tam mnie wychujali. Przybylski wyliczył mi ok 21000zl za 24000graftow, chce tylko linie obniżyć i zagescic przód (GRZYWKA oraz korone. Cytuj
Members Aksoy Napisano 30 Marca 2021 Autor Members Napisano 30 Marca 2021 Zdjęcia w długich oraz krótkich włosach Zew minox plus flut We dut codziennie półtora roku dawniej co 4 dni Wew minoxidil 1.25mg 2xmiesiace Cytuj
Members Aksoy Napisano 30 Marca 2021 Autor Members Napisano 30 Marca 2021 Wrzesień 2020 ostatnie dwa zdjęcia, po wyżej aktualne, miałem również kuracje izotekem mam wrażenie że posypało się bardziej Cytuj
Members Aksoy Napisano 30 Marca 2021 Autor Members Napisano 30 Marca 2021 Krótkie włosy wrzesień Cytuj
Members dandinho Napisano 31 Marca 2021 Members Napisano 31 Marca 2021 (edytowane) 2400 gr to na przod bez obnizania lini bedzie srednio, o koronie zapomnil za malo garftow na 2 obszary Edytowane 31 Marca 2021 przez dandinho Cytuj
Members Aksoy Napisano 1 Kwietnia 2021 Autor Members Napisano 1 Kwietnia 2021 To może klinika aisha Turcja? Super robią czy ktoś korzystał? Tylko lipa nie chcą z brody pobierać a mam mega donor, pytanie dlaczego? Może ich znusze naliczyli mi że wszystkim 2500 euro bilety wladnym zakresie Cytuj
Members Aksoy Napisano 2 Kwietnia 2021 Autor Members Napisano 2 Kwietnia 2021 W dniu 31.03.2021 o 14:58, dandinho napisał: 2400 gr to na przod bez obnizania lini bedzie srednio, o koronie zapomnil za malo garftow na 2 obszary Aisha napisał ok 2500graftow a jeśli się da to więcej czy oni są normalni? Wierzyć za wszystko 2500euro Cytuj
Members dandinho Napisano 2 Kwietnia 2021 Members Napisano 2 Kwietnia 2021 spokojnie wyciagna wiecej graftow Cytuj
Members Aksoy Napisano 2 Kwietnia 2021 Autor Members Napisano 2 Kwietnia 2021 26 minut temu, dandinho napisał: spokojnie wyciagna wiecej graftow Ziomus brodę mam mega gęsta, pisałem mówili że nie masz z brody, co sądzisz.? Co byś powiedział np. aestepool clinic? Czy lepiej aisha pozdrawiam Cytuj
Members dandinho Napisano 2 Kwietnia 2021 Members Napisano 2 Kwietnia 2021 (edytowane) Nie mam pojecia, ale chyba lepiej Aisha Z brody wlosy sa troche inne wiec lepeij je za linia dac jak cos Edytowane 2 Kwietnia 2021 przez dandinho Cytuj
Members Aksoy Napisano 2 Kwietnia 2021 Autor Members Napisano 2 Kwietnia 2021 1 godzinę temu, dandinho napisał: Nie mam pojecia, ale chyba lepiej Aisha Z brody wlosy sa troche inne wiec lepeij je za linia dac jak cos Niestety u nich z brody odpada bo jak twierdzą blizny itd, a tam mam Geste, słyszałem gdzieś że z brody nie zawsze przyjmuje czy to prawda? 2 godziny temu, dandinho napisał: spokojnie wyciagna wiecej graftow Ziomus brodę mam mega gęsta, pisałem mówili że nie masz z brody, co sądzisz.? Co byś powiedział np. aestepool clinic? Czy lepiej aisha pozdrawiam Cytuj
Members read_only Napisano 3 Kwietnia 2021 Members Napisano 3 Kwietnia 2021 Co Ty żeś się tak uparł na tę brodę gościu. W linię takich graftów nie wsadzisz z wiadomych względów, wyżej też średnio bo to są w głównej mierze grafty jednowłosowe. BHT jest też zwykle sporo droższe i korzysta się z niego jak już nie ma skąd pobierać włosów. Nie wiem skąd to parcie, każda klinika (nawet taka, która je wykonuje) Ci to będzie odradzać na ten moment. Cytuj
Members dandinho Napisano 3 Kwietnia 2021 Members Napisano 3 Kwietnia 2021 Z tych dwoch to ja bym raczej wybral aisha Cytuj
Members Aksoy Napisano 3 Kwietnia 2021 Autor Members Napisano 3 Kwietnia 2021 5 godzin temu, dandinho napisał: Z tych dwoch to ja bym raczej wybral aisha Okey dzięki śliczne we wtorek lukam na samolot i 6 maja mam zamiar lecieć tylko że 20 kwietnia chce odebrać paszport mam nadzieję że odbiorę bez problemu w Polsce bo mieszkam w Zjednoczonych Emiratach Niemieckich. wkurwia mnie to z tą plandemia trzeba testy robić itd. A jak nie daj Boże w drodze powrotnej będzie pozytywny to kaplica w Turcji zostanę, jebani bandyci wszyscy Cisna z plandemia na tym jednym wózku Cytuj
Members dandinho Napisano 3 Kwietnia 2021 Members Napisano 3 Kwietnia 2021 Ktos tu na forum pisal ze podobno nie trzeba robic testow lecac do Turcji Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi