Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Witam Kamratów,  chciałbym się dowiedzieć jak wygląda z ogranizacja do Turcji (aisha) ,bo  Cholera mam stresa, nawet nigdy nie leciałem samolotem💩, nie wiem jak się za to zabrać by mnie Turcy tam mnie wychujali. Przybylski wyliczył mi ok 21000zl za 24000graftow, chce tylko linie obniżyć i zagescic przód (GRZYWKA oraz korone. 

• Members
Napisano
8 minut temu, Aksoy napisał:

Witam Kamratów,  chciałbym się dowiedzieć jak wygląda z ogranizacja do Turcji (aisha) ,bo  Cholera mam stresa, nawet nigdy nie leciałem samolotem💩, nie wiem jak się za to zabrać by mnie Turcy tam mnie wychujali. Przybylski wyliczył mi ok 21000zl za 24000graftow, chce tylko linie obniżyć i zagescic przód (GRZYWKA oraz korone. 

IMG_20210328_005407.jpg

IMG_20210328_005335.jpg

IMG_20210328_005322.jpg

IMG-20210327-WA0004.jpg

• Members
Napisano

Zdjęcia w długich oraz krótkich włosach 

Zew minox plus flut

We dut codziennie półtora roku  dawniej co 4 dni

Wew  minoxidil 1.25mg 2xmiesiace

• Members
Napisano

Wrzesień 2020 ostatnie dwa zdjęcia, po wyżej aktualne, miałem również kuracje izotekem mam wrażenie że posypało się bardziej 

Screenshot_20210331_010427_com.whatsapp.jpg

• Members
Napisano

To może  klinika aisha  Turcja? Super robią czy ktoś korzystał? Tylko lipa nie chcą z brody pobierać a mam mega donor, pytanie dlaczego? Może ich znusze naliczyli mi że wszystkim 2500 euro  bilety wladnym zakresie 

• Members
Napisano
W dniu 31.03.2021 o 14:58, dandinho napisał:

2400 gr to na przod bez obnizania lini bedzie srednio, o koronie zapomnil za malo garftow na 2 obszary

Aisha napisał ok 2500graftow a  jeśli się  da  to więcej czy oni są normalni?  Wierzyć za wszystko 2500euro 

• Members
Napisano
26 minut temu, dandinho napisał:

spokojnie wyciagna wiecej graftow

Ziomus brodę mam mega  gęsta, pisałem mówili że nie masz z brody, co sądzisz.?  Co byś powiedział np. aestepool clinic? Czy lepiej aisha pozdrawiam 

• Members
Napisano
1 godzinę temu, dandinho napisał:

Nie mam pojecia, ale chyba lepiej Aisha

Z brody wlosy sa troche inne wiec lepeij je za linia dac jak cos

Niestety u nich z brody odpada bo jak twierdzą blizny  itd, a tam mam Geste, słyszałem gdzieś że z brody nie zawsze przyjmuje czy to prawda? 

2 godziny temu, dandinho napisał:

spokojnie wyciagna wiecej graftow

Ziomus brodę mam mega  gęsta, pisałem mówili że nie masz z brody, co sądzisz.?  Co byś powiedział np. aestepool clinic? Czy lepiej aisha pozdrawiam 

• Members
Napisano

Co Ty żeś się tak uparł na tę brodę gościu. W linię takich graftów nie wsadzisz z wiadomych względów, wyżej też średnio bo to są w głównej mierze grafty jednowłosowe. BHT jest też zwykle sporo droższe i korzysta się z niego jak już nie ma skąd pobierać włosów. Nie wiem skąd to parcie, każda klinika (nawet taka, która je wykonuje) Ci to będzie odradzać na ten moment.

• Members
Napisano
5 godzin temu, dandinho napisał:

Z tych dwoch to ja bym raczej wybral aisha

Okey dzięki śliczne we wtorek lukam  na samolot i 6 maja mam zamiar lecieć tylko że 20 kwietnia  chce odebrać paszport mam nadzieję że odbiorę bez problemu w Polsce bo mieszkam w Zjednoczonych Emiratach Niemieckich. wkurwia mnie to z tą plandemia trzeba testy robić itd. A jak nie daj Boże w drodze powrotnej będzie pozytywny to kaplica w Turcji zostanę, jebani bandyci   wszyscy Cisna z plandemia na tym  jednym wózku