Members szaman Napisano 10 Grudnia 2021 Members Napisano 10 Grudnia 2021 Czołem! Chciałem się z wszystkimi przywitać i podziękować za Waszą pracę i wiedzę, z której mogłem skorzystać. Czytam sobie forum tak od 3 miesięcy i wiele się nauczyłem. Dobrze, że tu trafiłem, bo miałem korzystać z zabiegu przy użyciu robota artas, a teraz już wiem przynajmniej co to donor. Chciałbym się jakoś odwdzięczyć, dlatego zamierzam przesłać tu zdjęcia przed i po zabiegu. Ważąc wszystkie za i przeciw zdecydowałem się na zabieg u dr Przybylskiego - przewidywany termin marzec 2022. Po zdjęciach ubytek został oceniony na 2000-2500 graftów. Na wycieczki do Belgii, Turcji mnie nie stać... Pytanie jeszcze do forumowiczów, czy w Polsce lub krajach ościennych przy granicy są jakieś alternatywy w podobnej cenie (około 2e za graft)? Cytuj
Members speed201 Napisano 10 Grudnia 2021 Members Napisano 10 Grudnia 2021 W turcji wyjdzie Cie na pewno taniej Cytuj
Members matietz Napisano 10 Grudnia 2021 Members Napisano 10 Grudnia 2021 W Turcji spokojnie możesz zrobić taniej aniżeli w Polsce. Ja robiłem w Turcji z Jack Strong Hair i mogę szczerze polecić. Zabieg z przelotem wychodzi około 10000 zł. W Polsce trzeba liczyć graft około 10 zł przy Twoim wychodzi 2500 x 10 zł = 25000 zł. Cytuj
Members dandinho Napisano 11 Grudnia 2021 Members Napisano 11 Grudnia 2021 W HDC masz 2 € za graft Cytuj
Members vaoris Napisano 11 Grudnia 2021 Members Napisano 11 Grudnia 2021 Robiłem w HDC i nie polecam, wysoka cena, średnia gęstość sadzenia. Cytuj
Members read_only Napisano 11 Grudnia 2021 Members Napisano 11 Grudnia 2021 Za granicą zachwalają Dr Bicer w tej cenie, ale to już musisz sam zdecydować, czy Ci jej rezultaty odpowiadają. Poniżej dość stara tabelka, ale w miarę aktualna. Same sprawdzone nazwiska, żadnych masówek i Artasów. Sam HDC raczej też nie polecam patrząc po paru ostatnich relacjach na innych forach. 1 Cytuj
Members dandinho Napisano 11 Grudnia 2021 Members Napisano 11 Grudnia 2021 Cytat Robiłem w HDC i nie polecam, wysoka cena, średnia gęstość sadzenia. a moglbys zalozyc temat z fotami ? Cytuj
Members szaman Napisano 13 Grudnia 2021 Autor Members Napisano 13 Grudnia 2021 Dziękuję za odpowiedzi i użytkownikowi read_only za tabelkę. Jest materiał do przemyśleń. Cytuj
Members vaoris Napisano 16 Grudnia 2021 Members Napisano 16 Grudnia 2021 W dniu 11.12.2021 o 18:39, dandinho napisał: a moglbys zalozyc temat z fotami ? Kiedyś wrzucalem, ale usuwalem temat. Po prostu kiepską gęstość robią. Jakis gosc x lat temu mocno reklamowal tą klinike i wiele osob sie skusilo. Linia wlosow musi miec bardzo dobra gestosc, oni niestety takiej nie potrafia zrobic. Nie ma sensu sie zastanawiac dlaczego i wmawiac, ze jest inaczej. Nie warto tam robic. Jak masz malo kasy to wybierz tansza turecka klinike, ktora zrobi to samo w nizszej cenie. Cytuj
Members dandinho Napisano 16 Grudnia 2021 Members Napisano 16 Grudnia 2021 a moglbys mi na pw pokazac foty ? ja tez robilem w HDC Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi