Members majette Napisano 22 Kwietnia 2012 Members Napisano 22 Kwietnia 2012 polecam ludziom marzącym o 3d ,chociaż mają zwykły tv, ale z odświerzaniem min 60Hz : http://www.hdfury.com Cytuj moja kuracja: mezoterapia igłowa 1x tyg
Members ja1922 Napisano 24 Kwietnia 2012 Members Napisano 24 Kwietnia 2012 Fajna sprawa ten converter ale zakup tego jest chyba nieoplacalny bo doplacając 500zł masz nowy telewizor z funkcją 3d Cytuj
Members majette Napisano 29 Kwietnia 2012 Autor Members Napisano 29 Kwietnia 2012 no ale jak ja mam drogi projektor kinowy bez 3d a chce miec 3d, to juz sie robi oplacalny, pozatym to jest glownie dla osob ,ktore mają tv dobry a chca miec efekt 3d dodatkowo Cytuj moja kuracja: mezoterapia igłowa 1x tyg
Members ja1922 Napisano 14 Lipca 2012 Members Napisano 14 Lipca 2012 Moze nie w temat 3d ale chce kupić telewizor 32 calowy (wiekszy nie wchodzi w gre).Obecnie rozważam Samsunga UE32ES5500 oraz Panasonica TX-L32E30E.Moze ma ktoś jakies propozycje który wybrać ,ewentualnie inne modele ,cena do powiedzmy 1800zł chciałbym sie zamknąć ,wiec cudów nie bedzie ale całkiem niezły tv mozna juz kupić w tej cenie w 32 calach.Wieksze rozmiarowo to Panasonic robi bardzo dobre plazmy. Cytuj
Members eryk Napisano 14 Lipca 2012 Members Napisano 14 Lipca 2012 Plazma to syf. Najlepiej Led. Cytuj
Members ja1922 Napisano 14 Lipca 2012 Members Napisano 14 Lipca 2012 Dlaczego syf?W duzych telewizorach najlepsze są plazmy :lepsze odwzorowanie kolorów ,lepsza czerń i szybsze akcje płynniej odbirane,sam mam duzą plazme z panasa i obraz nieporównywalnie lepszy niz LCD/LED,nowe plazmy mają juz 600/800HZ dlatego są do duzych telewizorów montowane,ja potrzebuje w miare mały (32cale) dlatego w gre wchodzi wlasnie LCD/LED wytypowalem wlasnie 2 modele w takim rozwiazaniu. Cytuj
Members ziom1990 Napisano 14 Lipca 2012 Members Napisano 14 Lipca 2012 Do ciemnych pomieszczeń lub gdy telewizor jest używany jedynie wieczorami/noca lepsza jest zdecydowanie plazma, jeśli jednak telewizor jest cały dzień używany to na LEDach lepiej widać i oczy mniej się męczą. Oczywiście mówimy w obu przypadkach o dobrych lub co najmniej średniej klasy telewizorach Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi