Members Karmel88 Napisano 29 Marca 2022 Members Napisano 29 Marca 2022 Hej po jakim czasie weszliście na Fina po przeszczepie ? ja byłem już przed zabiegiem ale na czas zabiegu odstawiłem Cytuj
Members gurney Napisano 30 Marca 2022 Members Napisano 30 Marca 2022 Bez sensu zrobiłeś. Nie ma potrzeby (nawet zalecenia są inne) odstawiać finasterydu na czas zabiegu. Wracaj jak najszybciej jeśli masz zamiar go stosować. Cytuj
Members bartbarbaras Napisano 30 Marca 2022 Members Napisano 30 Marca 2022 Minoksidl trzeba odstawic na ok.10 dni przed i do 14 dni po przeszczepie. Ale finasteryd mozna spokojnie brac i lepiej nie przerywac. Cytuj
Members Karmel88 Napisano 30 Marca 2022 Autor Members Napisano 30 Marca 2022 Nie chce wracać i brać minoksodyl , będę brał tylko Fina , a co z niziralem od kiedy stosowalności po przeszczepie ? Cytuj
Members gurney Napisano 31 Marca 2022 Members Napisano 31 Marca 2022 Jak wszystko się wygoi. Miesiąc po można już używać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi