Members Kuba8888 Napisano 4 Maja 2022 Members Napisano 4 Maja 2022 Hej! Mam 24l norwood 2/3 z naciskiem na 3. Od roku stosuje minoxidil, a od jakiś 8 miesięcy stosuje finasteryd 1mg. Niestety włosy dalej wypadają lecz widzę delikatne odrosty w obrębie zakoli, niektóre nowe włosy do 2-3cm(tylko że dość rzadkie). Dodatkowo biorę witaminę B-komplex, biotyna 5mg i cynk, a w tygodniu idę zakupić dermaroller.Co mógłbym zmienić lub dodać w moim leczeniu? Czy warto dorzuć duasteryd, jeśli tak to jaką nazwę lęku byście polecili? Pozdrawiam. Cytuj
Members Hairnotic Napisano 4 Maja 2022 Members Napisano 4 Maja 2022 Zoxin med 3 razy w tygodniu i dermapen zamiant dermarollera. Reszta ok. 1 Cytuj
Members Kuba8888 Napisano 5 Maja 2022 Autor Members Napisano 5 Maja 2022 Jaki dermapen byś polecił? Kompletnie jestem w tym zielony. Cytuj
Members Hairnotic Napisano 5 Maja 2022 Members Napisano 5 Maja 2022 Polecam firmę Dr. Pen. Ja mam model m7 w bezprzewodowy. Kupiony na aliexpress za ok 100 zł. Są też tańsze tej firmy, ale przewodowe. Raz w tygodniu to robisz więc nie jest to problem. Kartridże też na ali. Najlepsze 12 igieł. 1 Cytuj
Members edward123 Napisano 5 Maja 2022 Members Napisano 5 Maja 2022 Hej, tak się składa, że mam taki do sprzedania, kupiony na Ali jakiś czas temu. Mam też zapas 11 sterylnych kartridży, właśnie tych 12 igłowych. Pen jest zupełnie nowy, użyty 1x i zapomniany w szufladzie... Jak będziesz zainteresowany to na pewno się dogadamy. Poniżej fotki: 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi