Members Norwood1.5 Napisano 9 Czerwca 2022 Members Napisano 9 Czerwca 2022 (edytowane) Spotkałem się na forum z różnymi szkołami dawkowania, więc czy stosowanie codziennie tego kremu da jakies benefity wzgledem osob, które to stosują 2x w tyg?Majac na uwadze fakt, że keto zostaje w organizmie przez 4 dni od smarowania.Zalezy mi glownie zeby linie wlosow poprawic, bo slyszalem ze moze byc tez niezlym blokerem DHT.Gosc fajnie to tlumaczy 15:15 Edytowane 9 Czerwca 2022 przez Norwood1.5 Cytuj
Members wylysialek Napisano 16 Lipca 2022 Members Napisano 16 Lipca 2022 Stosowałem kiedyś SABA gel i działał na mnie tak dobrze jak chyba nic innego, ale szybko zaprzestałem ze względu na skutki uboczne (infekcje górnych dróg oddechowych). Często swędzi mnie głowa i tak sobie pomyślałem, że skoro ten lek zwalcza stan zapalny, to może on być znaczącym czynnikiem wpływającym na moje łysienie. Nizoral krem ma chyba podobne zadanie, więc zaczynam testy i zdam relację. Cytuj
Members Norwood1.5 Napisano 17 Lipca 2022 Autor Members Napisano 17 Lipca 2022 Zerknij sobie na moją ostatnią rozkminę na tematu ketokonazolu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi