Members kameleon1900 Napisano 31 Grudnia 2012 Members Napisano 31 Grudnia 2012 Zastanawiałem się czy warto kupować po zabiegu kiedy już się wszystko wygoi maści,żeli itp na bliny .Ulotki obiecują,że zniknie zaczerwienienie, zmniejszy się blina.Oto przykłady jakie znalazłem Cepan ,Noscar, Contractubex, Oceanic, Cybele Scagel, Palmers Cocoa-serum itd dużo tego aż głupieje.Proszę o radę doświadczonych w tym temecie Cytuj
Members majette Napisano 24 Stycznia 2013 Members Napisano 24 Stycznia 2013 warto i to bardzo, bo pierwsze miesiace sa najwazniejsze, warto trenowac skalp zeby blizna sie nie rozlazla, warto zastosowac masci ,po pierwsze taka ktora mozna odrazu stosowac na swieza rane ,druga to masc silikonowa ale to później po wygojeniu, potem jeszcze warto po wygojeniu stosować roll-cit Cytuj moja kuracja: mezoterapia igłowa 1x tyg
Members falban Napisano 25 Stycznia 2013 Members Napisano 25 Stycznia 2013 jeszcze przed walczeniem z lysieniem walczylem z blizna na twarzy i przelecialem przez wszystkie chyba srodki na blizny. cepan i contratubex to to samo i nadaje sie raczej do zgrubiałych blizn, noscar to pic na wode, gele siliconowe nadaja sie na blizny keloidowe. Jedyne co mi wtedy pomoglo to zorax, kwas glikolowy i laser ale jezeli mialbym czegos uzywac w owłosioną skóre to ograniczył bym się chyba do masowania witaminą a z kapsułek lub jakis retin Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi