Members tommek86 Napisano 31 Lipca 2022 Members Napisano 31 Lipca 2022 Cześć, istnieje jakaś sensowna alternatywa dla fina. Nie wpływa on na mnie zbyt korzystnie jednak Cytuj
Members galed12 Napisano 2 Sierpnia 2022 Members Napisano 2 Sierpnia 2022 (edytowane) W dniu 31.07.2022 o 23:19, tommek86 napisał: Cześć, istnieje jakaś sensowna alternatywa dla fina. Nie wpływa on na mnie zbyt korzystnie jednak RU58841 (parę osób sprzedaje na forum) lub finasteryd zewnętrzny, stężenie najbardziej polecane to chyba 0,025% przy używaniu 1ml ale z tym to się musisz upewnić. Można kupić gotowy lub zrobić samemu za małe pieniądze. Działa na pewno bo sporo osób wrzucało efekty, jedynie ciężko mi powiedzieć czy domowa wersja będzie tak samo skuteczna co taka ze sklepu/apteki i też nie wiem skąd warto kupić. Edytowane 2 Sierpnia 2022 przez galed12 Cytuj
Members naszasprawa Napisano 19 Sierpnia 2022 Members Napisano 19 Sierpnia 2022 Mam ten sam dylemat i zdecydowałem się na RU. Za miesiąc opisze efekty, bo chyba tyle minimum trzeba czekać. __________________________________ https://otomedi.pl/indeks-glikemiczny-co-to-lista-produktow/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi