Members eryk Napisano 7 Stycznia 2013 Members Napisano 7 Stycznia 2013 Można, tylko potrzebujesz recepty. Cytuj
fighter Napisano 7 Stycznia 2013 Napisano 7 Stycznia 2013 Kirkland, Loxon albo pianka Rogaine Ważne, żeby w preparacie było 5% minoxidilu (w aptece jest wersja bez recepty loxonu 2% i to kompletnie nic nie daje) Fighter mogę widzieć czy stosowałeś w przeszłości minoxidil jeśli tak to jakie stężenia?I druga sprawa czy saba żel w twoim przypadku spowodował jakieś odrosty?Przepraszam że pytam w temacie kolegi ale nie mam wyjścia. nie stosowałem. Myślałem, żeby teraz z nim spróbować, ale jednak wolę myśleć przyszłościowo i póki mam stan, który jest dla mnie znośnym nie będę go brał. Chce go mieć na czarną godzinę ponieważ minox zazwyczaj działa super przez 2 lata, a potem tylko obciąża organizm i nie można odstawić, a chce się jak najdłużej cieszyć włosami. Jak chodzi o SABA to odrostów zero, pogrubił włosy, przyciemnił i może niektóre ciut wydłużył- także bez rewelacji na zakolach Cytuj Aktualna Kuracja (data rozpoczęcia) RU 5% w KB 2 ml dziennie ( 9.08.12) Biotyna 10 mg (22.01.14)MSM 1.5g (15.01.18)
Members matekkk Napisano 7 Stycznia 2013 Members Napisano 7 Stycznia 2013 Moja opinia jest taka, żebyś dał sobie spokój. Kształt głowy masz raczej dobry, więc nie będzie tragedii jak się ogolisz. BIG 3 w tym wieku to duże ryzyko, a i tak gęstych włosów już nigdy nie będziesz miał, co najwyżej namiastkę porządnej fryzury, jeśli Ci się poszczęści. Cytuj
Members grecja007 Napisano 7 Stycznia 2013 Autor Members Napisano 7 Stycznia 2013 Jakie jest ryzyko stosowania big 3 w wieku 20-21 lat? Cytuj
Members bejker Napisano 8 Stycznia 2013 Members Napisano 8 Stycznia 2013 Mozesz poczytac o skutkach ubocznych tych lekow.Przy finie: trwala impotencja (choc zdania na ten temat sa podzielone). Cytuj
Members grecja007 Napisano 8 Stycznia 2013 Autor Members Napisano 8 Stycznia 2013 Trochę czytałem na ten temat ale o trwałej impotencji nie i to mnie martwi A co myślicie żeby zastosować RU + minox i keto? Cytuj
Members Skinbad Napisano 16 Stycznia 2013 Members Napisano 16 Stycznia 2013 Też tego się obawiałem mając nieco więcej lat od Ciebie. Łysienie postępowało i nie chciałem na to patrzeć, więc goliłem się maszynką. Jednocześnie starałem się naturalnymi lekami zatrzymać łysienie. Masować skórę głowy. Muszę przyznać, że po niespełna 5 latach, łysienie nie pogorszyło stanu włosów (nigdy nie miałem gęstych). Zakola jak miałem tak mam. Teraz zdecydowałem się na leki, których ty się obawiasz i jestem zadowolony. Włosy z tygodnia na tydzień mocniejsze, ciemniejsze i co mnie cieszy - jest ich coraz więcej. Strzyżę się maszynką elektr. raz w tygodniu, kiedyś wystarczyło raz na dwa tygodnie. Trzeci miesiąc - początek kuracji - brania tych leków, więc nie mogę jeszcze powiedzieć Tobie o skutkach ubocznych, ani o znaczącej poprawie wskazującej jednoznacznie na zasługę leżącą w tych lekach, ponieważ brałem do niedawna także leki bez recepty, które poprawiły stan płytek paznokci i przy okazji włosy. Na Twoim miejscu zastanowiłbym się 3 razy i podjął odpowiednią decyzję. Lub napisz sobie 10 czynników przemawiających za tymi lekami i 10 czynników przeciw. Takie zobrazowanie sytuacji pomoże Tobie w wyborze. Wybranie odpowiedniej kuracji dla siebie jest jak wysyłanie tych samych liczb przed każdym kolejnym losowaniem, ale z jedną pewnością "Kiedyś odzyskasz włosy". Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi