Members szalonykon Napisano 10 Października 2022 Members Napisano 10 Października 2022 Od około 3 lat brałem proscar 5mg dzielony na 5 części, z 2-3 tygodnie temu zmieniłem na finapil 1mg. Czy możliwe jest jakieś wypadanie włosów wzmożone po zmianie leku? Niby włosów nigdzie nie widzę wypadających ale byłem u barbera i przy krótkiej fryzurze pod słońcem widze jakieś delikatne przerzedzenie. No i teraz nie wiem czy barber jakoś przesadził z wycieniowaniem włosów i przy blond włosach widać jakieś przerzedzenie czy może to problem ze zmianą leku. Miał ktoś doświadczenie z czymś takim? Cytuj
Members Plkk123 Napisano 11 Października 2022 Members Napisano 11 Października 2022 Substancja aktywna jest identyczna więc to niemożliwe Cytuj
Members Marcin1609 Napisano 11 Października 2022 Members Napisano 11 Października 2022 tego nikt nie jest na 100 procent pewien , organizm nie zawsze reaguje tak samo i u każdego ... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi