Members Paf Napisano 17 Października 2022 Members Napisano 17 Października 2022 Jak w temacie, czy wiecie więcej z praktyki na ten temat. Przesyłam zdjęcia i opis do kliniki celem wyceny i zaproponowania mi terminu przeszczepu. Kiedy muszę wpłacić kwotę i w jakim % za zabieg - już teraz, zaraz po zabookowaniu dla mnie terminu zabiegu czy tuż przed zabiegiem? Chodzi mi o kliniki typu Feriduni czy Hiszpania, a nie Turcja. Będę wdzięczny za wskazówki Cytuj
Members MB67 Napisano 18 Października 2022 Members Napisano 18 Października 2022 Moze bede chamem i mam nadzieje, ze ktos ci tutaj ze swojego doswiadczenia doradzi, ale dlaczego te pytania nie wyslesz odrazu do kliniki, do ktorej bedziesz wysylal zdjecia? Ich wewnetrzne procedury moga roznic sie w kazdej klinice. 1 Cytuj
Members Paf Napisano 18 Października 2022 Autor Members Napisano 18 Października 2022 Bo nie wiem czy jest coś takiego jak lista osób, które mogą "wskoczyć" w miejsce kogoś, kto wypisze się z zabiegu i mam nadzieję, że jak im prześlę większość opłaty za zabieg z wyprzedzeniem, to uznaja mnie za pewnego i zdecydowanego i jak takie miejsce się pojawi, to ja w nie wskocze, a nie ktoś, kto tylko też oczekuje na takiej liście, a jeszcze nie wpłacił. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi