Members Karmel88 Napisano 3 Listopada 2022 Members Napisano 3 Listopada 2022 Mam taki problem ze jedno zakole (prawe) jest zdecydowanie mniej gęste w nowe włosy niż drugie jestem 7 miesięcy i zastanawiam się czy to się jeszcze zagęści ? Cytuj
Members Joe.Tillman Napisano 3 Listopada 2022 Members Napisano 3 Listopada 2022 32 minuty temu, Karmel88 napisał: Mam taki problem ze jedno zakole (prawe) jest zdecydowanie mniej gęste w nowe włosy niż drugie jestem 7 miesięcy i zastanawiam się czy to się jeszcze zagęści ? Myślę że powinieneś udostpenic jakieś zdjęcia żeby ocenić ile było wszczepionych w oba miejsca , zdjęcia przed i po. Jeżeli jest to powód małej ilości wszczepów klinika powinna zrobić dogęszczenie na własny koszt, w zależności od tego jakie były ustalenia pomiędzy wami. Cytuj
Members Karmel88 Napisano 3 Listopada 2022 Autor Members Napisano 3 Listopada 2022 Po obu stronach tyle samo . zabieg był wykonywany w Turcji wiec średnio mi się uśmiech jechać tyle drugi na poprawki . bardziej się zastanawiam czy 7 miesiąc po zabiegu to już ostateczny efekt czy ludziom faktycznie wyrastają , gęstnieją włosy do 12 miesięcy … Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi